Aranyélet - novemberben az HBO műsorán

Aranyélet – véget ért a forgatás

Az Aranyélet című új magyar tv-sorozat első epizódja 2015. november 8-án kerül az HBO műsorára. Főbb szerepekben Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Döbrösi Laura és Olasz Renátó.

Időjárás - tél, tavasz, nyár , ősz

Időjárás – búcsúzik a nyár

A várható időjárás szeptember első hetében. Így búcsúzik az idei nyár, szerda estétől várható jelentős változás az időjárásban.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Görögdinnye

Együnk görögdinnyét, mert egészséges

Vajon mennyire egészséges az a gyümölcs, melynek jelentős része víz? A görögdinnyét elsősorban nem a vitamin, vagy ásványi anyag tartalma miatt fogyasztjuk, hanem azért, mert a kánikulában a lehűtött gyümölcs jól esik az embernek. Pár gondolat a görögdinnyéről.

Ferenc pápa

Ferenc pápa és a genderelmélet

A genderelmélet megkérdőjelezi a nemek közötti különbségtételt és elutasítja a hagyományos női-férfi szerepeket. Mit gondol erről a pápa? Egy olasz írónő betiltott könyvei kapcsán szólalt meg a témában Ferenc pápa.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
dobókocka, játék, játszás,

Magic Day 2015. szeptember 12. Budapest

Nem csak gyerekeknek! Korra és nemre való tekintet nélkül egy teljes napon át mindenki együtt játszhat 2015. szeptember 12-én. A Magic Day szervezői a ‘társas játszást’ és a gondolkodtató játékokat szeretnék minél szélesebb körben népszerűsíteni, közel 400 játékot lehet majd ingyenesen kipróbálni a rendezvény ideje alatt.

Gálvölgyi show

Gálvölgyi show ismét az RTL Klub műsorán

Sokéves kihagyás után Gálvölgyi János és tévéműsor-paródiái visszatérnek az RTL Klub képernyőjére egy speciális kiadással. Még Magdi anyus is feltámad a Barátok közt tv-sorozatból!

injekció, oltás, védőoltás, egészség | csibészkemagazin

Méhnyakrák elleni védőoltás: 20 év védelem

Több ízben hírt adtunk már a Csibészke Magazinban a méhnyakrák elleni védőoltásról, azt azonban eddig még nem írtuk: az ÁNTSZ szerint a méhnyakrák elleni védőoltás legalább 20 évre szól.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Rutin: útinformációs mobilapplikáció

Közlekedést segítő mobilapplikáció a Rutin

Útinformációs mobilapplikációt fejlesztett ki a rendőrség, a keddtől letölthető ingyenes alkalmazás baleseti értesítésekkel és egyéb közlekedési információkkal segíti az úton levőket. A neve: RUTIN.