Családi magazin korábbi cikkei


Berki Artúr elkésztette első videoklipjét

Berki Artúr elkésztette első videoklipjét

Elkészült Berki Artúr első videoklipje. Az ének iskolájának tavalyi győztese tanárával, Hajós Andrással dolgozott együtt debütáló dalán, a hozzá készült videoklipben zenésztársaival és barátaival szerepel.

Családi Magazin cikke itt: Zene.
Anikó babát vár - bye, bye Budapest!

Anikó babát vár – bye, bye Budapest!

Anikó a kezdetektől fogva alapember az Éjjel-Nappal Budapest című tv-sorozatnak az RTL Klub műsorán, most azonban elbúcsúzik, mivel anyai örömök elé néz.

Egy filmszerep kedvéért szinte mindenre hajlandók

Egy filmszerep kedvéért szinte mindenre hajlandók

Egy-egy filmszerep megszerzése – különösen amíg nem befutott, sikeres filmsztárról van szó – nagy áldozatokat követel a színésztől, ezt mindannyian tudjuk. De képzeljék, akkor sem leányálom filmszínésznek lenni, ha már meg van a szerep!

Családi Magazin cikke itt: Mozi.
Március 15-én vasárnap indul a Petőfi tv

Március 15-én vasárnap indul a Petőfi tv

Tatár Csilla lesz a Petőfi TV arca! Buda Márton műsorában, a Talpra Magyarban mutatkozott be az a hat fiatal műsorvezető, akiket mostantól a Petőfi TV-n láthatnak a nézők március 15-étől.

Biciklizzünk a városban cruiseren!

Biciklizzünk a városban cruiseren!

Egyre divatosabb a nagyvárosokban is autó vagy tömegközlekedési eszközök helyett kerékpárral közlekedni, legyen szó munkába járásról vagy a napi bevásárlásról. Ha egy kényelmes városi kerékpárt szeretnénk, ki kell próbálnunk a cruiser kerékpárok adta teljesen más életérzést!

2015. március 15. programok

2015. március 15 – programok országszerte

Folyamatosan bővülő programajánlónkban a 2015. március 15-i rendezvényekről, ünnepségekről adunk tájékoztatást. A felsorolásban városonként szedjük csokorba az ünnephez kapcsolódó rendezvényeket. Mivel idén március 15 vasárnapra esik, így munkarend változás nem kapcsolódik az 1848/49-es Forradalom és Szabadságharc Évfordulójához.