Családi magazin korábbi cikkei


Desperado feat.Dannona-Ne félj!

Desperado: egy szívszorító ballada

Gyász ihlette a Desperado új dalát, amivel a minap rukkolt elő az együttes. A Betti, Zsolt és Zoy alkotta csapat ezúttal egy szívszorító balladával lepte meg közönségét, melyhez lyrics videót is készítettek.

Családi Magazin cikke itt: Zene.
nyugdíj, segély, szociális támogatás | csibészkemagazin.hu

Emelkedik a nyugdíj reálértéke

Emelkedik a nyugdíj reálértéke, kiemelten fontos a köznevelés, a helyi közösségek megerősítése, a kisközösségek fejlesztése – ülésezett az Idősek Tanácsa.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Nobody Walks   Photo Credit Nicholas Trikonis

Ösztönök és érzelmek a Paramount Channel műsorán

Gyilkos ösztönök szabadulnak el a Láncra verve (Chained) című, csak az erős idegzetű nézőknek ajánlott sci-fi – thrillerben, míg bonyolult érzelmek okoznak válságot egy család életében a Hangok és viszonyok (Nobody Walks) című drámában. A Paramount Channel hamarosan két, Magyarországon eddig még soha sem vetített filmet tűz műsorára áprilisban!

Ezekre figyeljünk vízvezeték-szereléskor!

Ezekre figyeljünk vízvezeték-szereléskor!

Egy csőtörés és elhárítása nagyon sok kellemetlenséggel és bosszúsággal, sokszor anyagi megterheléssel is jár, amit elkerülhetünk, ha a vízvezetékek szerelésénél körültekintően járunk el. Megmutatjuk, mikre kell odafigyelnünk.

Friderikusz Sándor új műsora a TV2-n: Összezárva Friderikusszal

Friderikusz Sándor új műsora a TV2-n

Friderikusz Sándor új műsora 2015 április 26-tól lesz látható a TV2 műsorán, a címe: összezárva Friderikusszal. Röviden bemutatjuk a formabontó riportműsort és elmondja a sztárműsorvezető is, hogy mit vár a kísérleti műsorról.

Csótány, rovar, rovarírtás

Enyhül az idő – előjönnek a rovarok…

A rovarok sokakban váltanak ki kellemetlen érzéseket. Mit tehetünk ellenük, és kell-e, hogy a rovarok jelenléte fóbiát ébresszen bennünk és ezzel megkeserítse az életünket?

Berki Artúr elkésztette első videoklipjét

Berki Artúr elkésztette első videoklipjét

Elkészült Berki Artúr első videoklipje. Az ének iskolájának tavalyi győztese tanárával, Hajós Andrással dolgozott együtt debütáló dalán, a hozzá készült videoklipben zenésztársaival és barátaival szerepel.

Családi Magazin cikke itt: Zene.