Családi magazin korábbi cikkei

Kovács Gyopár - Rising Star 2014

Rising Star: a zsűriszoba előtt

Tv-műsor – tv2 – tehetségkutató: a Rising Star első adásában ellátogathatunk a zsűriszobába, ahol megható és drámai pillanatokkal jönnek a tv2 tehetségkutató műsorába jelentkezett énekesek.

Accept koncert – Budapest, PeCsa, 2014. október 26.

Accept koncert – Budapest, PeCsa, 2014. október 26.

Zene – koncert: Az Accept együttes Blind Rage című új albumát mutatja be vasárnap a Petőfi Csarnokban. Az 1976-ban alakult német heavy metál csapat őszi európai turnéja keretében játszik ismét Budapesten. A koncert 19:00-kor kezdődik.

Családi Magazin cikke itt: Zene.
Baleset - rövid hír a családi magazinban

Kalocsa: halálos baleset

Kalocsa – baleset: személygépkocsi ütött el kerékpárost Kalocsán a Dózsa György utca 65. szám előtt 2014. október 24-én. Az 53 éves kerékpáros belehalt sérüléseibe.

Családi Magazin cikke itt: Baleset.
Hajdú Szabolcs: Retrospektív

Hajdú Szabolcs filmrendező: Retrospektív

Mozi – Programajánló: Délibáb magyar film – Hajdú Szabolcs alkotását 2014. november 13-án mutatja be a hazai mozikban az A Company Hungary Kft. A magyar pusztán, a Hortobágyon forgatott film témája a modern kori rabszolgatartás, műfaja neowestern.

Pirított csirkemáj

Pirított csirkemáj receptje

Receptek: Pirított csirkemáj receptje a Csibészke magazinban. Egyszerű, hamar elkészíthető képes recept. Az étel hozzávalói, elkészítésének leírása.

Real Madrid - labdarúgás

FIFA-világranglista: 50. a magyar válogatott

Sport – labdarúgás: a magyar labdarúgó válogatott – Dárdai Pál szövetségi kapitány vezetésével – négy helyet javítva az 50. a FIFA-világranglistán. Németország, Argentína és Kolumbia az első három sorrendje. Részletek.

Családi Magazin cikke itt: Sport.