Családi magazin korábbi cikkei


Iskola, iskolakezdés, pedagógusok, tanév | csibészkemagazin.hu

A 2015/2016-os tanév rendje

A szeptemberben kezdődő 2015/16-os tanév rendje, tanítási szünetek a tanítási évben, a tanítás nélküli munkanapok. Információk az új tanévről.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Rajska plaža - Lopar (Paradicsomi strand - Lopar)

Bőrgyógyászati tanácsok nyaralásra

Bőrgyógyász segítségével összeszedtük azokat a legfontosabb tudnivalókat, melyekkel nyaralás alatt is megóvhatjuk a bőrünket. Tanácsok napozáshoz, a fertőzések elkerüléséhez

Családi Magazin cikke itt: Utazás.
Matisse border collie: kutya nyerte a tehetségkutató műsort | Csibészkemagazin

Matisse border collie: kutya nyerte a tehetségkutató műsort

Matisse levette a lábáról a Britain’s Got Talent nézőit és a zsűrit is elképesztő produkciójával, melyben trénerével Jules O’Dwyerrel egy kóbor kutya befogásának történetét adták elő. Bemutatjuk a tehetségkutató győztesének videóját.

Enrique Iglesias énekes

Így sebesítette meg a drón Enrique Iglesias ujjait

A drón képeket készített a tijuanai Plaza de Toros de Playas nézőteréről, miközben Enrique Iglesias koncertjét hallgatták a nézők. A videón látszik, ahogy a kitűnő énekes elkapja a drónkamerát – nem kellett volna! Különös baleset Mexikóban

Lovász József Domi a Konyhafőnök győztese

Domi a Konyhafőnök!

Lovász József Domi nyerte a Konyhafőnök című főzőversenyt az RTL Klub gasztroshowjában, a második helyet Farkas Mózes szerezte meg.

Szemeteskukából a konyhaasztalra szánta termékeit | Csibészkemagazin.hu

Szemeteskukából a konyhaasztalra szánta termékeit

Szemeteskukában pácolta a húst, ipari zsírt olvasztott koszos üstben, tyúkok mászkáltak az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerek között, átcsomagolta, újra feldolgozta a vásárolt húsipari termékeket és mindezt a higiénia legkisebb igénye nélkül egy kistermelő.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Boggie és a vokalisták Bécsben | Csibészkemagazin.hu

Boggie 20. lett az Eurovíziós Dalfesztiválon

A Magyarországot képviselő Csemer Boglárka Boggie Wars For Nothing című számával a 20. helyen végzett a 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. A győztes a svéd Mans Zelmerlöw énekes Heroes (Hősök) című dala lett. Bemutatjuk a győztes dal hivatalos videoját.

Ma este Eurovíziós Dalfesztivál döntő Boggie-val | Csibészkemagazin.hu

Ma este Eurovíziós Dalfesztivál döntő Boggie-val

Bécsi Eurovíziós Dalfesztivál 2015. Boggie nyugodtan lép szombaton a döntő színpadára. A Duna TV szombaton 21 órától élőben közvetíti a finálét, ahol a magyar énekesnő a Wars For Nothing című dalát adja elő.