Családi magazin korábbi cikkei


Boros Misi, Lugosi Dániel Ali, Gyöngyösi Ivett

Ki lesz a Virtuózok virtuóza?

Boros Misi zongorista, Lugosi Dániel Ali klarinétos vagy Gyöngyösi Ivett zongorista lesz a győztes? Ma este tartják a közmédia komolyzenei tehetségkutató műsora, a Virtuózok fináléját, amelyen a nézők szavazatai alapján eldől, hogy a három korcsoportgyőztes közül ki nyeri a 12 milliós fődíjat.

Fokhagymás pizza receptje

Fokhagymás pizza receptje

A fokhagymás pizza hozzávalói és elkészítésének leírása. Az elkészült tésztaféleség fotója. Egyszerű, képes recept, melyhez a pizzatészta receptünket is felhasználtuk.

A pizzatészta receptje

Pizzatészta receptje

Minden pizza alapja a pizzatészta. Kipróbált receptünk segít abban, hogy otthon is bármilyen finom pizzát el tudjon készíteni!

Dr. Tóth péntek délutáni témái: fiatalos külső műtét nélkül, a körömvágás, agyunk működése és diéta zamatos ételekkel.

Dr. Tóth pénteki rendelése: diéta zamatos ételekkel

Hétköznaponként mindennapi betegségeinkkel, problémáinkkal fordulhatunk Dr. Tóth Tamáshoz, aki délutánonként az RTL Klub műsorán vezet orvosi talkshow-t. Az aktuális – péntek délutáni – témák: fiatalos külső műtét nélkül, a körömvágás, agyunk működése és diéta zamatos ételekkel. Az egészségügyi talkshow 2014. december 19-i, pénteki műsorának beharangozója.

Baleset - rövid hír a családi magazinban

Szeged: halálos közlekedési baleset

A szegedi Izabella hídon csütörtökön este történt halálos baleset során a vétlen autós utasa vesztette életét. Szeged, 2014. december 19.

Családi Magazin cikke itt: Baleset.
A vények három hónapos érvényességi idején belül a beteg dönthet, hogy egyszerre vagy receptenként kívánja a számára felírt gyógyszert kiváltani.

Feltöltött házi patikával várjuk a karácsonyt!

Baleset, betegség sosem jön jókor, karácsony ünnepén pedig egyenesen rettenetes. Ilyenkor nehezebb a szükséges gyógyszerek, elsősegély nyújtáshoz szükséges felszerelések beszerzése mint máskor. Célszerű feltöltött házi patikával készülni az ünnepekre!

Történelmi kézilabda siker Norvégia ellen

Kézilabda EB: Magyarország – Norvégia 29-25

Debrecen, női kézilabda Európa-bajnokság: Magyarország – Norvégia 29-25. A mérkőzés összefoglalója, jegyzőkönyve és a mérkőzés utáni nyilatkozatok. A magyar válogatott EB programja a franciák elleni 5. helyért történő mérkőzéssel folytatódik

Családi Magazin cikke itt: Sport.
Karácsonyi táplálkozási jótanácsok

Táplálkozási tippek az ünnepekre

Az ünnepek alatti két legfontosabb táplálkozási tanács: mértékletesség az ételek fogyasztásában és megfelelő mennyiségű folyadék bevitele. Részletek.

Máglyarakás receptje - édes tésztaféleség

Máglyarakás receptje

Receptek – a máglyarakás elkészítése és hozzávalói. A közkedvelt édes tésztaféleség kipróbált, képes receptje a magazinban.

Karácsonyi vásár

A gondoskodás értéke és felemelő ereje

Karácsonykor sem szabadna elfelednünk: a legfontosabb ajándék az, ha együtt lehetünk, ha megoszthatjuk gondolatainkat, érzéseinket, ha elfogadjuk társunkat olyannak, amilyen.