Családi magazin korábbi cikkei


munkaszunet

Munkanap áthelyezések 2016

A 2016. évben két munkanap áthelyezésére kerül sor, vagy ha úgy jobban tetszik, kétszer kell bedolgozni valamelyik ünnepnap környékén pihenőnapként kiadott munkanapot.

Corvinus Egyetem, Budapest

Fontos határidők a felsőoktatásban!

A felsőoktatásba felvételizők két fontos dátumot jegyezzenek fel a naptárjukba: július 9-et és 23-at. Július 9-ig lehet a hiányzó dokumentumokat pótolni, illetve az adatokat módosítani az idei felsőoktatási felvételi eljárásban. A ponthatárokat július 23-án hozzák nyilvánosságra.

Szúnyogcsípés

Megbetegedhet a kutya a szúnyogcsípéstől

A kutya is veszélyben van a vérszívóktól? Igen, a májusban menetrendszerűen megjelenő a szúnyogok sok kellemetlenséget okoznak nem csak az emberek, de a házi kedvenceknek is. Meddig tart a szezon, mikor csíp a szúnyog, és mely betegségek írhatók a vérszívó számlájára? Az összeállításból kiderül.

A szürke ötven árnyalata - rendkívüli sikerek

Homályban marad mi történt Szürke új sztorijával?

Az új Ötven árnyalat-könyv egy példányát ellopták! Vagy mégsem? A rendőrség nem talált olyan bizonyítékot, amely azt sugallná, hogy valóban ellopták az E. L. James által jegyzett Ötven árnyalat-trilógia csütörtökön megjelenő új kötetének egy példányát.

Felfedezés, kutatás, labor, laboratórium

Daganatos betegségek, függőségek leküzdése

Végre nem kétes hírű csodaszereket kínálnak a rák gyógyítására, hanem konkrét, kézzelfogható eredménnyel kecsegtetnek magyar kutatók. Kiemelt projekt lehet a magyar molekuláris tetoválás!