Verdanimációk

Szófia hercegnő és a Verdák a Disney műsorán

Két remek animációs filmre hívjuk fel a figyelmet a Disney csatorna kínálatából, melyek feltehetőleg nem csak a gyerekeknek nyújtanak felhőtlen szórakozást: Szófia hercegnő: Egyszer volt egy hercegnő és a Verdanimációk.

gyermek, kisgyermek, autó, gyermekülés

Nincs többé autóban felejtett gyermek!

Szinte minden nap halljuk a médiából, hogy mennyire veszélyes a kánikulai forróságban a gyermeket az autóban hagyni. Sajnos az is előfordul, hogy véletlenül marad a kocsiban a kicsi. Hogy ez még véletlenül se fordulhasson el, a kisgyermekek autóban felejtését megakadályozó gyermekülést dobtak piacra.

VI. Corvin moziéjszaka 2015. szeptember 5.

VI. Corvin moziéjszaka 2015. szeptember 5.

A nagy sikerre való tekintettel szeptember 5-én újra moziéjszaka lesz Budapesten a Corvinban, sorban a hatodik! A teltház garantált, a jegyek elővételben olcsóbbak, érdemes tehát sietni. Lássuk, milyen filmeket játszanak a moziéjszakán!

Anna és a droidok - új tv-sorozat

Anna és a droidok – új tv-sorozat

Új tv-sorozat kezdődik Anna és a droidok címmel a Disney Csatornán. Egy 11 éves kislány szemén keresztül nyerhetünk betekintést a tudomány, a technológia és a matematika világába.

Steve Hackett a Genesis egykori gitárosa

Steve Hackett a Genesis újjászületéséről

Steve Hackett a Genesis egykori gitárosa interjút adott az MTI-nek. A legendás brit progrock csapat egykori gitárosa július 31-én és augusztus 2-án ismét fellép Magyarországon a Djabe együttessel.

Családi Magazin cikke itt: Zene.
Hogyan válasszunk fürdőszoba lámpák közül?

Hogyan válasszunk fürdőszoba lámpák közül?

Pár hasznos ötlet ahhoz, hogy a fürdőszoba lámpák kínálatában megtaláljuk azt, ami nekünk a legpraktikusabb a lakásunkban. Tanácsot kaphatnak arra is, mire figyeljenek a tükör megvilágításánál és a hangulatfény beállításánál.

Tillával és Majkával tér vissza az Ezek megőrültek!

Ezek megőrültek! 2015-ben is!

Visszatér a képernyőre és új részekkel jelentkezik a TV2 sikerműsora, az Ezek megőrültek! A szórakoztató produkció házigazdái Tilla és Majka lesznek, akik őrült feladatok elé állítják a celebvilág színe-javát.

A The Biebers üzenete a Soundról

A The Biebers üzenete a Soundról

A The Biebers rakéta gyorsasággal vette be a magyar könnyűzene egét, első fesztiválszezonjukban a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató második helyezettjeként máris a legnagyobb fesztiválokon és a legnagyobb színpadokon koncertezhetnek, így sűrű koncertnaptárjukból természetesen a Sound sem maradhatott ki, ahol Puskás Peti még a példaképével is találkozhatott.

Családi Magazin cikke itt: Zene.
A kocka tv2 show

Így juthatsz be a Kockába!

A Kocka a TV2 vadonatúj game-showja, ahová sokan szeretnének bejutni. Hogy ehhez mi kell? Először is ki kell tölteni és elküldeni a jelentkezési lapot, majd várni az értesítést…