Családi magazin korábbi cikkei


Adventi koszorú

Adventi lakástűz – előzzük meg!

Az adventi várakozás időszakában majdnem minden háztartásban gyertyát gyújtanak a szimbolikus jelentőségű adventi koszorún. Pár tipp arra, hogyan előzzük meg az adventi lakástüzet.

Családi Magazin cikke itt: Baleset.
Sportszelet sütemény receptje

Sportszelet receptje

Receptek – sütemény: a nálunk megjelenő sportszelet receptet azért kedvelik a háziasszonyok, mert ezt a süteményt nem kell sütni! Kipróbált, egyszerű recept!

Talán ennyire nem durvul el az ónos eső az hazai utakon...

Itt várható ónos eső

Figyelmeztetés a télies időjárás miatt: több megyében és a fővárosban is előfordulhat ónos eső, jeges eső! Nézze meg holt támad a télies időjárás!

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Terhes feleség

Trombózis és gyermekvállalás

Szélessy Zsuzsanna, a Trombózisközpont hematológus főorvosa: trombózis után sem kell lemondani a gyermekvállalásról! A speciális terhesgondozás részletei.

labdarúgás, foci, futball

Hatot lépett felfele a magyar labdarúgó válogatott

Sport – A magyar válogatott egyelőre a világelső németeket még nem veszélyezteti, de hat helyet javítva 44. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján. 2014. november 27., csütörtök.

Családi Magazin cikke itt: Sport.
VV Robin - ValóVilág 7

ValóVilág 7 – VV Robin beköltözött

Lezajlott a ValóVilág 7 csere show, melynek során VV Robin váltotta VV Dávidot. Az esti élő adásban mutatkozott be a legújabb Villalakó, aki egy szerelmi csalódás után keresi önmagát a Villában. VV Krónika 8 – Villa buli személyzettel, Laci és Dóri ismét hajba kaptak, Fanni szétkürtölte a pásztorórát.

Balatonalmádi térkép

Balatonalmádi: halálos baleset

Halálos közlekedési baleset történt Balatonalmádi és Balatonfűzfő között a 71-es úton. Több sérült mellett egy halálos áldozata van a balesetnek.

Családi Magazin cikke itt: Baleset.
Telefonköltségek: van egy határ

Digitális pénztárca – NFC képes mobil kell hozzá

Informatika – Digitális pénztárcává alakítható az okostelefon a Magyar Telekom a MobilTárca szolgáltatásának segítségével. Csak egy NFC képes telefon kell hozzá! A Vodafone és a Telenor is dolgozik a saját megoldásán.