Családi magazin korábbi cikkei


Császármorzsa

Császármorzsa receptje

Császármorzsa – vagy más néven smarni – az édes tésztafélék kedvelői körében az egyik legnépszerűbb étel. Kínálhatjuk kompóttal, sűrű szörppel, lekvárral, porcukorral, vagy önmagában is. Recept, dara nélkül.

Éden Apolka - Éden Hotel

Apolka kijött, Milán beköltözött

Apolka múló rosszulléte és összeesése zavarta meg az Éden Hotel lakóinak életét. Szerencsére nagyobb volt az ijedelem, mint a baj. Új játékos is érkezett a játékba, Milán a hét első beköltözője.

Kállay-Saunders András magával ragadó, a B&W Hallerne tízezres közönségét is meghódító produkciót nyújtott.

Kállay-Saunders András: Delivery Boy

Elkészült Kállay-Saunders András első stúdióalbuma Delivery Boy című anyagot a 2014-es Eurovíziós Dalfesztiválon 5. helyen végzett énekes, dalszerző március 19-én mutatja be a fővárosi Akvárium Klubban zenekarával, a Kállay SAUNDERS Banddel.

Családi Magazin cikke itt: Zene.
A legjobb kutyás filmek

A legjobb kutyás filmek

Ha egy film kutyáról szól, akkor ott központi szerep jut a szeretetnek, a ragaszkodásnak és nem utolsó sorban a humornak is. Akkor is szeretjük a kutyás filmeket, ha kicsit magunk is belehalunk, ha a film végén elpusztul a kutya. (vagy csak megjátssza azt… lásd a cikkben!).

Családi Magazin cikke itt: Mozi.
Dennis nyerte az utolsó párbajt, Laci kiesett

Dennis nyerte az utolsó párbajt, Laci kiesett

Dennis a finálé előtti utolsó estén haza küldte Lacit, így Robinnal és Dórival együtt vívják a ValóVilág 7 döntőjét vasárnap este. Laci szerelmével tölthette az estét, de előtte a BeleValóban olyan sírás-rívást rendezett Aurélióval, hogy csuda!

Dominik kiesett - Éden Hotel

Az első párválasztó ceremónia vesztese: Dominik

Ezen az estén elérkezett az első párválasztó ceremónia, melynek során a fiúk választottak párt. Az este végén Nórit Dominik és Loki választotta, így neki kellett döntenie arról, hogy ki menjen haza. A ceremónia vesztese Dominik lett.

Online számlázás - akár kávézás közben is!

Az online számlázóprogramok előnyei

Egyre népszerűbbek a cégek körében az online számlázóprogramok és azon belül is az e-számlák. Az alább írásunkban sorra vesszük, hogy mik azok az előnyök, amelyek sokakat arra indítanak, hogy online számlázásra álljanak át.

TV nézés okostelefonon, táblagépen, számítógépen - horizon-Go

TV nézés mobilon, táblagépen, számítógépen | UPC

Online tévészolgáltatást indított a UPC, a társaság digitális kábeltelevíziós szolgáltatásra előfizető ügyfelei akár 70 TV-csatornát nézhetnek mobilon, táblagépen, illetve asztali- vagy hordozható számítógépen, bárhol Magyarországon.

Szociális támogatások: díj, segély, járulék, támogatás

Szociális támogatások kerülnek a járási hivatalokhoz

2015. március 1-jével átalakul a szociális támogatási rendszer. A változtatás lényege, hogy a jövedelemkompenzációt biztosító támogatások a járásokhoz, míg a kiadáskompenzáló segélyek az önkormányzatokhoz kerülnek.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.