Családi magazin korábbi cikkei


Nyugdíj előtti álláskeresés

Szociális támogatások: megszűnnek, átalakulnak

A tervek szerint megszűnik a rendszeres szociális segély és az óvodáztatási támogatás, a kötelező segélyek közül kikerül a lakásfenntartási támogatás és az adósságkezelési szolgáltatás. Szociális jogszabályi változások 2015.

Családi Magazin cikke itt: Hírek.
Nyaraláskor kérhetünk védőoltást

Felgyorsulhat az ebola elleni vakcina fejlesztése

Egy dán és egy amerikai vakcina kombinációjából ígéretes oltóanyag készült, mely hatásos lehet az ebola elleni harcban. Egy tőkeinjekció most felgyorsíthatja az oltóanyag fejlesztési folyamatát.

Kézilabda kategória cikkei a Csibészke magazinban

Kézilabda világbajnokság: ott lesz a magyar csapat?

Csak pénteken dől el véglegesen, hogy ott lesz-e a magyar csapat a katari férfi kézilabda világbajnokságon. Bahrein és az Egyesült Arab Emírségek visszalépett, most mégis indulnának mindketten… A Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) legfelsőbb döntéshozó testülete, a tanács pénteken dönt arról, hogy módosul-e, és ha igen, hogyan a január 15-én kezdődő katari férfi világbajnokság mezőnye. A…

VV Reni - ValóVilág 7

ValóVilág 7: Reni beköltözött – VV7 krónikák 3.

Reni a keménykezű a ValóVilág 7 újabb beköltöző műsorából került be a Villába, mostantól hivatalos villalakó! Ismét jelentkezik a VV7 krónikák: bilincsben a WC-n, megtudjuk mi az a szkreccselés és Reni bemutatkozó videója.

Vasúti átjáró

Debrecen: halálos gázolás

Meghalt az a kerékpáros, akit Debrecenben 2014. november 19-én, szerda este gázolt el a vonat. Rövid rendőrségi hír.

Családi Magazin cikke itt: Baleset.
Receptek rovat a Csibészke Magazinban.

Erzsébet szelet receptje

Receptek – Az Erzsébet szelet hozzávalói, elkészítése. A finom édes sütemény részletes receptje, a kész sütiről fotó. Ön kóstolta már?