Hirdetés:

Aradi vértanúk - Félárbocra engedték a nemzeti lobogót a

Ezért nemzeti gyásznap október 6-a

Az 1848-1849-es szabadságharc leverését követően sokan bíztak a békés fegyverletételt követően a hasonlóan békés folytatásban, ám amire csak kevesen számítottak, az bekövetkezett: a harcok után kegyetlen Habsburg megtorlás következett.

Youtube

Mit fizetünk majd a Youtube elérésért?

A youtube fizetőssé válásának híre futótűzként terjed az interneten. A szakportálok biztos forrásokra hivatkoznak ezzel kapcsolatban, ám az egyelőre nem tűnik egyértelműnek, hogy miért is kell fizetni egyáltalán, azaz mit kap az a pénzéért, aki előfizet?

Maci a szkafanderben!

Bárki felveheti Matt Damon űrhajós ruháját

A Mentőexpedíció című film kapcsán megjelent online alkalmazás lehetővé teszi, hogy bárki felvegye a főszereplő Matt Damon űrhajós ruháját. Akár egy mackó is!

Családi Magazin cikke itt: Mozi.
Felfedezés, kutatás, labor, laboratórium

A testmagasság és a rák kockázatának összefüggései

A testmagasság és a rák kockázata összefügghet – erősítette meg a korábbi elméletet egy svéd kutatás, mely ötmillió ember adatait elemezte. Viszont a magas embereknél is csökkenthető a rák kockázata. Hogy is van ez?

Cserepadon ücsörög a fiam!

Cserepadon üldögél a gyerek – mit szól hozzá a szülő?

Ember legyen a talpán, aki az edző és a sportoló gyermek szülőjének kapcsolatában megfelelően tud viselkedni akkor, ha a gyerek jobbára csak a cserepadon üldögél. Van megoldás arra, hogy ne menjen el a gyerek kedve a sportolástól?

Családi Magazin cikke itt: Sport.