Amit tudni lehet az AXN új sorozatáról: Elfeledve

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Ősszel jön az AXN-re a Sony exkluzív saját gyártású sorozata, az Elfeledve
Idén ősszel, a nemzetközi premierrel egy időben mutatja be az AXN a Sony Pictures legújabb, exkluzív saját gyártású sorozatát, az Elfeledve (Absentia) című thrillert, Stana Katic főszereplésével. A világsztárokat felsorakoztató sorozat világpremierje indítja a programot június 16-án az 57. Monte Carló-i Televíziós Fesztivál nyitó ünnepségén.

Elfeledve (Absentia)
Sorozat címe: Elfeledve (Absentia)
Műfaj: thriller
Évad: 1
Szereplők: : Stana Katic,
Ralph Ineson,
Patrick Heusinger,
Cara Theobold,
Angel Bonanni,
Neil Jackson,
Richard Brake,
Aslihan Gürbüz,
Patrick McAuley

Premier a AXN műsorán.

Vetítés időpontja: 2017. ősz

Az Elfeledve sorozat története

A történet középpontjában Emily Byrne (Stana Katic) FBI ügynök áll, aki nyomtalanul eltűnik egy sorozatgyilkos üldözése közben, ezért halottnak nyilvánítják. Hat év elteltével, élve találnak rá egy erdei faházban. Részleges amnéziában szenved és fogalma sincs arról, mi történt vele az eltelt időben. Hazatér, de semmit sem talál régi életéből, szintén FBI ügynök férje (Patrick Heusinger) újranősült, kisfia meg sem ismeri, és hamarosan újabb gyilkossági ügybe keveredik, miközben nem bízhat senkiben és korábbi kollégái is ellene fordulnak.

A Sony prémium saját gyártású műsora olyan világsztárokat sorakoztat fel, mint a Castle-ből jól ismert Stana Katic, aki a főszereplő bőrébe bújik, valamint a Trónok harcából és a Harry Potterből ismert Ralph Ineson, aki Adam Radford különleges ügynököt, Emily volt partnerét alakítja. Stana Katic férjét Patrick Heusinger játssza, aki a sorozat története szerint egykori és új szerelme között vívódik, miközben a legjobbat szeretné egyetlen fiának.

A pörgős thriller történetvezetése tökéletesen megtalálja az egyensúlyt a mindenre elszánt sorozatgyilkosok jelenlétének köszönhető borzongás, az önismeret megható pillanatai és a szívbemarkoló családi dráma között, új színt hozva ezzel a krimi- és akciósorozatok világába. Az Elfeledve (Absentia) világpremierje indítja a programot június 16-án az 57. Monte Carló-i Televíziós Fesztivál nyitó ünnepségén, amely az egyik legrangosabb nemzetközi televíziós esemény. A sorozathoz készült promó anyagok elkészítésében komoly szerepet vállalt a Sony Pictures Television Networks CE magyar kreatív csapata, a teasert például itt Budapesten forgatták.

A sorozat további szereplői:

Cara Theobold – Alice Durand, Nick Durand második felesége (előző sorozata: Downton Abbey)
Angel Bonanni – Tommy Gibbs, detektív, a Bostoni Rendőrség ambiciózus nyomozója (korábbi filmjei: Salsa Tel Aviv (2011), Rock – Ba Casba (2012)
Neil Jackson – Jack Byrne, Emily testvére, aki a lány eltűnésekor elveszíti a lába alól a talajt (korábbi filmjei: Nagy Sándor, a hódító (2004), A Quantum csendje (2008)
Richard Brake – Conrad Harlow, az egyik gyanúsított volt az ügyben, miközben Emilynek nyoma veszett (korábbi szerepei: Batman, kezdődik! (2005), A kém (2015)
Patrick McAuley – Flynn Durand, Emily és Nick fia, akit Alice nevel fel Emily eltűnése után (korábbi filmje: Démonok között 2. (2016)

Elfeledve előzetes

Forrás, fotók: Eurolex

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Paula és Paulina 1. évad 83. rész tartalma

Paula és Paulina
Paula és Paulina 1. évad 83. rész 2017. december 22., péntek, 22:00-kor: Miközben Carlos Daniel is vallomást tesz a bíróságon, Lalita megtalálja Paula naplóját, de...
Tovább

Esmeralda 1. évad 89. rész tartalma

Esmeralda sorozat
Esmeralda 1. évad 89. rész 2017. december 21., csütörtök, 21:00-kor: Emiliano apja a hírek hallatán kitagadja Gracielat a vagyonból, Fátima összeomlik. Aurora ...
Tovább

Alisa 1. évad 235. rész tartalma

Alisa német szappanopera
Alisa 1. évad 235. rész 2017. december 22., péntek, 17:00-kor: Tamara és Lars is jó híreket kapnak az iskoláiktól, ami össze is hozza őket. Hanna úgy...
Tovább