Az X-Faktor 2014 győztese: Tóth Andi

Tóth Andi, Horányi Juli és Benji vágott neki az X-Faktor 2014 finálénak vasárnap este, hogy eldöntsék kié lesz a fődíj, ki az, aki a legnépszerűbb tehetség hármójuk közül. Tóth Andi, Szikora Róbert mentoráltja 15 évesen a hazai X-Faktorok legfiatalabb győztese lett és elvitte a 25 millió forint összértékű nyereményt!

A fináléra Tóth Gabi versenyző nélkül maradt, Little G., Alföldi Róbert és Szikora Róbert egy-egy énekessel jutott be a döntőbe. A show közös produkcióval indult, majd következtek azok a dalok, melyekkel a válogatón a mentorok elé léptek az énekesek.

A második kör a karácsony jegyében telt. Andi a Train – Shake Up Christmas című dalt, Juli a Katona Klári – Legyen ünnep című számot, míg Benji az All I Want For Christmas Is You című dalt adta elő Mariah Careytől.

Tóth Andi – Shake Up Christma

{adinserter 11}

Két produkció után eldőlt a harmadik hely sorsa: a pillanatnyi állás alapján Benji kapta a képzeletbeli bronzérmet, Tóth Andi és Horányi Juli folytathatta a versengést. Két-két dalt adhattak még elő a lányok: Horányi Juli Lady Gagától a The Edge Of Glory című számot választotta, Tóth Andi pedig a Queentől adta elő újra a Show Must Go On című örökbecsű darabot, majd mindketten elénekelték a külön erre az alkalomra készült dalt, a győztes dalát, melynek címe Legyek én!, a dalszerzők pedig Rakonczai Viktor, Rácz Gergő és Erdős Virág.

Tóth Andi: Legyek én!

{adinserter 11}

Mindkét énekes csak dicsérő szavakat kapott az este folyamán a mentoroktól – de meg is érdemelték! Végig a versengés során kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtva, megérdemelten jutottak a fináléba.
Tóth Andi az X-Faktor 2014 győztese
A győztes dala után fellépett még Vastag Csaba korábbi X-Faktor győztes, meghallgattuk az idei tehetségkutató búcsúdalát a 13 döntős énekestől, majd jött az eredményhirdetés.

Tóth Andi az X-Faktor 2014 győztese!

Tóth Andi – Szikor Róbert mentoráltja – megnyerte a tehetségkutató műsorát, mellyel együtt a havi egymillió forintot, a kétszemélyes tíznapos utazást Balira, az autót és azt a 10 millió forintot, amit lemezre, nagykoncertre és klipkészítésre költhet!

A rend kedvéért: Horányi Juli végzett a második helyen.

Sírni csak a győztesnek és mentorának szabad!

A show most véget ért, de a shownak mennie kell tovább, ezért 2015-ben is lesz X-Faktor!
Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv
RTL KLUB
{adinserter 4}

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Oltári csajok 1. évad 37. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Oltári csajok 1. évad 37. rész 2017. december 22., péntek, 20:30-kor: Piros és Kornél randevúja nem úgy alakul, ahogy eltervezték. János meghívja Hajnalt egy romantikus vacsorára....
Tovább

Piszkos pénz, tiszta szerelem 1. évad 125. rész tartalma

Piszkos pénz, tiszta szerelem sorozat
Piszkos pénz, tiszta szerelem 1. évad 125. rész 2017. december 22., péntek, 20:00-kor: Elifet nem engedik be Hüseyinhez, de Ipek hajlandó segíteni neki. Ömer Metin segítségét ...
Tovább

Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 22., pénteki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 22., péntek, 20:05-kor: Reggel Tamást furdalja a lelkiismeret, mivel tegnap olyan durva volt a szüleivel. Szofi segítségével rájön, hogy ismét közelednie...
Tovább