Családi sorozatokkal ünnepli az apákat a Nickelodeon

Vasárnap Nicky, Ricky, Dicky és Dawn, Veszélyes Henry és a Thunderman család is feltűnik a képernyőn

Az anyák napját közel egy évszázada ünnepeljük hazánkban, de ma már egyre gyakoribb, hogy az apukák szülői szerepéről is megemlékeznek a családok. Június 18-án, apák napján a Nickelodeon egy teljes délutánt szentel az édesapáknak és családi élőszereplős sorozatokkal, valamint rajzfilmekkel szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Az apák erős magként tartják össze a családot… Vagy mégsem? A Harper házaspár kiskamasz négyes ikreket nevel, akik miatt gyakran fő a feje a szülőknek. Nicky, Ricky, Dicky és Dawn folyton versengenek egymással és négyszeres túlerővel okoznak galibát. Az ikrek anyukája azonban kellő humorral mindent orvosol és az sem akadályozza meg, hogy férje gyakran az ötödik gyermekeként viselkedik. A családi mókát most újra a négyzetre emelik a gyerekcsatornán!

Thunderman családGyermekeik szemében az apák néha természetfeletti erőkkel is bírnak. A Thunderman családban azonban ez a valóságban is így van: Hank, az apa szupererős, Barb, az anya uralkodik a fény és az elektromosság felett, Nora lézerszemekkel bír, Billy szupergyors, az ikerpár, Phoebe és Max minden erejüket bevetve igyekezenek egymás életét megkeseríteni, míg a kis Chloe csak most bontogatja szuperhős szárnyait. Vasárnap újra visszatérnek a képernyőkre és megmutatják milyen is a szuperhősök titkos élete.

Milyen lehet egy szupererővel megáldott gyerek átlagos apukájának lenni? Veszélyes Henry 13 évesen lett szuperhős, ám valódi énjét titokban tartotta családja és barátai előtt is. Június 18-án vadiúj részekben derül ki, hogyan egyensúlyozik a rendkívül izgalmas és kalandokkal teli bűnüldözés, valamint családi, baráti és iskolai kötelezettségei között.

Az élőszereplős sorozatok mellett számos rajzfilmet is tartogat a gyerekcsatorna, hiszen érkezik Alviiin!!! és a mókusok, a Tündéri keresztszülők és Csőrös Harvey is.

Június 18-án, apák napján a családi szórakoztatásé a főszerep a Nickelodeon műsorán!

A Thunderman család 12.20 órától és 14.35 órától
Veszélyes Henry új részekkel 13.10 órától
Nicky, Ricky, Dicky és Dawn 13.40-től
ALVINNN!!! és a mókusok 15.55 órától
Tündéri keresztszülők 16.20-tól
Csőrös Harvey 16.50 órától

Forrás: RedLemon

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Csajos hármas 1. évad 8-9. rész tartalma

Csajos hármas amerikai vígjáték sorozat
Csajos hármas 1. évad 8-9. rész 2017. december 27., szerda, 04:05-kor: Kimmie visszaemlékezik a kezdetekre, amikor kezdő ügyvédként előléptették a cégnél...
Tovább

Kalózháború 1. évad 9. rész tartalma

Kalózháború amerikai tv-sorozat
Kalózháború 1. évad 9. rész 2017. december 27., szerda, 22:00-kor: James és Tom összefogása megmenti Kate életét. Charlie fogságba esik, Feketeszakáll igazi ...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 38. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Oltári csajok 1. évad 38. rész 2017. december 27., szerda, 20:30-kor: Márk gyanakodni kezd Jánosra, hogy szerelmes Hajnalba. Karola elmeséli Kálmánnak János fogantatásának történetét. Vajon...
Tovább