Csobot Adél és Istenes Bence a Meglepetés magazin címlapján

Csobot Adél és Istenes Bence a Meglepetés magazin címlapján hangol a karácsonyra – Különleges Instagram-fotó ihlette az ünnepi fotózást!

Csobot Adél és Istenes Bence a Meglepetés magazin címlapjánIdén év végén is ünnepi duplaszámmal kedveskedik olvasóinak a Meglepetés magazin. A népszerű női hetilap ma megjelent címlapján Csobot Adél és Istenes Bence enged bepillantást bohém karácsonyuk, és családi életük kulisszái mögé. A gyönyörű énekesnő és a műsorvezető egy Instagram-fotó inspirálta különleges fotózáson vett részt.

Az idei esztendőben többek között olyan hírességekkel találkozhattunk a Meglepetés címlapjain, mint például Kovács Patrícia és Anger Zsolt, Eszenyi Enikő és Kern András, Hosszú Katinka, Lilu, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, vagy éppen Puskás Peti. A magazin az év végi borítójára a hagyományoktól kissé elrugaszkodó, a szokásostól eltérő ötletet álmodott meg, ezért egy hétköznapinak cseppet sem nevezhető párost kértek fel: Istenes Bencét és a kisfia, Nátán édesanyját, Csobot Adélt.

Az ünnepi címlap koncepcióját részben a hamarosan Németországba költöző családfő javasolta, aki Instagramon talált rá az ihlető fotóra. Ráadásul a magazin stábjától sok részletet illetően szabad kezet kaptak Adéllal. Bence azt is elárulta, hogy a különleges fotózás tervét már közel egy éve dédelgette magában.

Bársony Bence fotója inspirálta a karácsonyi címlapot, amire még Instagramon bukkantam rá egy éve. Eszembe jutott ez a vicces kép és elküldtem a Meglepetés szerkesztőségének. Szerencsére nagyon tetszett nekik az ötlet, azonnal belementek – mesélte Bence, aki nagyon élvezte a különleges fotózást.  Azért is szerettük különösen ezt a munkát, mert igazán profi és összeszokott stábbal dolgozhattunk együtt. Azzal a stylisttal, akivel mi szerettünk volna, illetve a saját fodrászunk és sminkesünk foglalkozott velünk. Mindenki ismerte egymást, pontosan tudták, hogy mit szeretünk, milyen ruhákat vennénk fel szívesen. Idegenekkel ez általában nehézkesebb, hiszen a helyszínen találkozunk először, és igyekszünk kitalálni, mire is gondolt a másik.

A fotósorozathoz készített páros interjúban Adél és Bence az első családi karácsonyról, a szülővé válás csodájáról, a kis Nátán mindennapjairól, illetve a gyermeknevelés nehézségeiről vallanak kendőzetlen őszinteséggel, de a jövőbeli komoly terveikről is beszámolnak. A lap persze nemcsak a velük készült igényes anyag miatt lett igazán tartalmas. A 84 oldalas kiadványban más hírességekről, érdekes ünnepi témákról olvashatunk, valamint exkluzív riportok, receptek, téli praktikák is színesítik a palettát.

Forrás, fotók: RedLemon

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Álmodj velem! 1. évad 22. rész tartalma

Álmodj velem! mexikói sorozat
Vetítés időpontja: 2018. január 31., szerda, 15:45-kor. Nestor foglyul ejti Pablot és Cindyt. Carmen és Othón összevesznek, miközben Maia magára vállalja öccse halálának okát. Othón arra kéri Federicót, hódítsa...
Tovább

Mámoros szerelem 1. évad 65. rész tartalma

Mámoros szerelem mexikói sorozat
Vetítés időpontja: 2018. február 1., csütörtök, 16:00-kor. Miguel és Luciana között egyre nő a feszültség és nem igazán jutnak dűlőre egymással. David eközben közli Gracielával, hogy nem lehet...
Tovább

A vidéki doktor 19. évad 12. rész tartalma

A vidéki doktor Német tévéfilmsorozat
Vetítés időpontja: 2018. február 1., csütörtök, 15:10-kor. Jan Bergmann, a vidéki orvos hiányolja a családját. Maren és a fia, Florian a fogadóban lakik, és ez a helyzet mindenkit...
Tovább