Csobot Adél és Istenes Bence a Meglepetés magazin címlapján

Csobot Adél és Istenes Bence a Meglepetés magazin címlapján hangol a karácsonyra – Különleges Instagram-fotó ihlette az ünnepi fotózást!

Csobot Adél és Istenes Bence a Meglepetés magazin címlapjánIdén év végén is ünnepi duplaszámmal kedveskedik olvasóinak a Meglepetés magazin. A népszerű női hetilap ma megjelent címlapján Csobot Adél és Istenes Bence enged bepillantást bohém karácsonyuk, és családi életük kulisszái mögé. A gyönyörű énekesnő és a műsorvezető egy Instagram-fotó inspirálta különleges fotózáson vett részt.

Az idei esztendőben többek között olyan hírességekkel találkozhattunk a Meglepetés címlapjain, mint például Kovács Patrícia és Anger Zsolt, Eszenyi Enikő és Kern András, Hosszú Katinka, Lilu, Ónodi Eszter, Oroszlán Szonja, vagy éppen Puskás Peti. A magazin az év végi borítójára a hagyományoktól kissé elrugaszkodó, a szokásostól eltérő ötletet álmodott meg, ezért egy hétköznapinak cseppet sem nevezhető párost kértek fel: Istenes Bencét és a kisfia, Nátán édesanyját, Csobot Adélt.

Az ünnepi címlap koncepcióját részben a hamarosan Németországba költöző családfő javasolta, aki Instagramon talált rá az ihlető fotóra. Ráadásul a magazin stábjától sok részletet illetően szabad kezet kaptak Adéllal. Bence azt is elárulta, hogy a különleges fotózás tervét már közel egy éve dédelgette magában.

Bársony Bence fotója inspirálta a karácsonyi címlapot, amire még Instagramon bukkantam rá egy éve. Eszembe jutott ez a vicces kép és elküldtem a Meglepetés szerkesztőségének. Szerencsére nagyon tetszett nekik az ötlet, azonnal belementek – mesélte Bence, aki nagyon élvezte a különleges fotózást.  Azért is szerettük különösen ezt a munkát, mert igazán profi és összeszokott stábbal dolgozhattunk együtt. Azzal a stylisttal, akivel mi szerettünk volna, illetve a saját fodrászunk és sminkesünk foglalkozott velünk. Mindenki ismerte egymást, pontosan tudták, hogy mit szeretünk, milyen ruhákat vennénk fel szívesen. Idegenekkel ez általában nehézkesebb, hiszen a helyszínen találkozunk először, és igyekszünk kitalálni, mire is gondolt a másik.

A fotósorozathoz készített páros interjúban Adél és Bence az első családi karácsonyról, a szülővé válás csodájáról, a kis Nátán mindennapjairól, illetve a gyermeknevelés nehézségeiről vallanak kendőzetlen őszinteséggel, de a jövőbeli komoly terveikről is beszámolnak. A lap persze nemcsak a velük készült igényes anyag miatt lett igazán tartalmas. A 84 oldalas kiadványban más hírességekről, érdekes ünnepi témákról olvashatunk, valamint exkluzív riportok, receptek, téli praktikák is színesítik a palettát.

Forrás, fotók: RedLemon

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább