Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 18., pénteki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gábor egy vidám napot tölt el kettesben Zoéval, mindenesetre annak a ténynek a tudatában, hogy Zoé… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1089
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 18., péntek. , 19:30-kor

A 1089. rész tartalma

Hirdetés:

Gábor egy vidám napot tölt el kettesben Zoéval, mindenesetre annak a ténynek a tudatában, hogy Zoé ezzel csak a bátyját akarja provokálni. Mikor Gábor eljátssza a lány megmentőjét a bajban, és közben megszellőzteti, hogy ő átlátta a kis játszmáját, Zoénak lelkiismeret-furdalása lesz. Gábor azonban azt is tisztázza, hogy őt ez nem érdekli, mert annyira jól érzi magát Zoéval. Zoéra nagy hatással van ez a viselkedés, ami rögtön más fényben tünteti fel Gábort. Úgy látszik, több is rejtőzik a macsó álarc mögött. Mikor a nap végén az ágyban kötnek ki, Gábor már teljesülni látja az álmát.

Szilárd egy rövid utazással lepi meg Karolát, aki örömmel fogadja az ötletet. Karola azonnal egy utolsó képmutató disznónak érzi magát. Mikor Szilárddal útnak indulnak, Karola bevallja a félrelépését. Szilárd meglepően lazán reagál rá, Karola már abban reménykedik, hogy ezzel a dolog el is lett intézve, ám mikor Szilárd megtudja Evelintől, hogy Karola pont Andrással bújt az ágyba, teljesen elveszti az fejét. Daninak épp hogy sikerül megakadályozni, hogy Szilárd és András összeverekedjenek.

Milán bátorkodik még egy utolsó próbát tenni Kíránál, eleinte még úgy is tűnik, mintha sikerrel járt volna. Bécy megzavarja őket, mikor szikrázik köztük a levegő, Kíra attól való félelmében, hogy elrontja a dolgot Bécyvel, csúnyán megalázza Milánt, aki ezt provokálásnak veszi. Milán felkeresi Kírát a hotelben, és kertelés nélkül elmondja neki a véleményét. Kíra mélységesen megbántódik, és lekever egy pofont Milánnak, amitől Milánban megerősödik a gondolat: úgy látszik, fején találta a szöget. Kíra nem Bécyt szereti, hanem őt!

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: