Éjjel-Nappal Budapest 2017. augusztus 22., keddi rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gábornak a lakótársai szemrehányást tesznek, amiért leütötte Totót, ezért felkeresi Totót és Zoét… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1091
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 22., kedd. , 19:30-kor

A 1091. rész tartalma

Hirdetés:

Gábornak a lakótársai szemrehányást tesznek, amiért leütötte Totót, ezért felkeresi Totót és Zoét a kórházban, hogy elnézést kérjen tőlük. De mindkettőjük részéről csak gyűlöletet tapasztal. Gábor nem tudja megértetni magát Zoéval, és el kell fogadnia, hogy egy életre elvesztette a barátságát. Az albérletben Zoé közli a lakótársakkal, hogy nem akar többé Gáborral egy fedél alatt élni, és hamarosan ki fog költözni. Gábor azonban felvállalja a történtekért a felelősséget, és elébe megy Zoé kívánságának: közli, hogy ő fog elköltözni, és kezdetben a műhelyben fog lakni.

Karola és Szilárd megismerkednek egy párocskával, Kevinnel és Marával, akiket mindketten nagyon attraktívnak találnak. Karola ledöbben, amikor Szilárd azzal a javaslattal áll elő, hogy találkozzanak velük, hogy a nyitott kapcsolatukat a gyakorlatban is tesztelhessék. Amikor Szilárd kendőzetlenül közli a párral, hogy Karola és ő szexuális kapcsolatba akarnak lépni velük, azok először nemet mondanak. Annál nagyobb meglepetés, amikor nem sokkal később a párocska felbukkan Bécy házában és beleegyezésüket adják az édesnégyeshez. Egy alkoholmámoros estét töltenek együtt.

Reggel kiderül, hogy a fodrászatban baj van a vízvezetékkel, és Joe felajánlja, hogy autóval beviszi Alexát és Paulát. Lali is csatlakozik hozzájuk, azt remélve, hogy meg tudja puhítani Alexát a közös duett ügyében. A fodrászatban Joe ideiglenesen elzárja a vizet, és közben megismerkedik Tamarával. Mindketten azonnal nagyon szimpatikusnak találják egymást. Később az albérletben Tamara is szemtanúja lesz Gábor kiköltözésének. Este, amikor Joe hazaszállítja az autón Tamarát, meghitt beszélgetésre kerül sor kettejük között.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: