Éjjel-Nappal Budapest 2017. november 20., hétfői rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara péntek este majdnem csókolózott Teóval, ez teljesen megzavarja. Le sem tagadhatná, hogy egyre jobban vonzza a férfi. Mikor még Gyöngyi is sürgeti, hogy jöjjön össze végre Teóval és járjanak, Tamara rájön, hogy ez neki nem megy. Nehezen ismeri be önmagának is, de képtelen szabadulni Joe emlékétől. Ezért úgy dönt, egyszer s mindenkorra tisztázza vele, lehet-e köztük még bármi is. Amikor találkozik Joeval, aki zavartan közli vele, hogy köztük mindennek vége, de még figyelmezteti, hogy vigyázzon Teóval. A megbántott Tamara erre dacosan otthagyja Joet… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1153
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. november 20., hétfő., 20:45-kor

A 1153. rész tartalma

Bori teljesen elkeseredett, hiszen már mindent bevetett, mégsem jutott közelebb Dávidhoz. Elképzelni sem tudja, mi lehet a baj. Karola azt tanácsolja neki, hagyja, hogy Dávid kezdeményezzen, akkor kiderül, hogy tényleg akarja-e Borit. Este a klubban Bori végre örülhet, ugyanis Dávid meglepetést ígér neki, ha munka után a házban vár rá.

Reggel Mesi felhívja Karesz és Milán a figyelmét arra, hogy mihamarabb munkát kellene keresniük maguknak. Karesz hamar elő is áll egy ötlettel: Kössék össze a kellemeset a hasznossal, és tegyék pénzzé problémamegoldó képességüket. Gyorsan neki is látnak a megvalósításnak. Létrehozzák az „Ötletbazár – a megoldó emberek nevezetű legújabb vállalkozásukat, és nem sokkal később már meg is kapják az első megbízást: egy kisiskolásnak segítenek a mateklecke elkészítésében, ám csúfos kudarcot vallanak.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább