Éjjel-Nappal Budapest 2017. október 16., hétfői rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Gábor reggel megint nem tud úrrá lenni féltékenységén, amivel megbántja Zoét. Mikor Joe is figyelmezteti, megígéri, hogy tisztázza a dolgot Zoéval. Közben azonban a lányt is gyötri a lelkiismerete, amiért leállt Danival. Ráadásul este el kell kísérnie Gábort a klubba, ahol persze Dani áll az ajtóban. Zoé gyorsan kifogást keres, és visszatér az albérletbe, így Gábor egyedül megy be a klubba, ahol a bejárat előtt a lélekjelenlétének köszönhetően megakadályozza, hogy Danit leszúrják… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1130
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. október 16., hétfő. , 20:45-kor

A 1130. rész tartalma

Hirdetés:

Tamás reggel rendkívül felhúzza magát Tamara jelenléte miatt, amikor az megzavarja enyelgését Szofival. Mindjárt le is szögezi, hogy csak átmenetileg tűri meg Tamarát a lakásban. Tamara megsértődik, de úgy dönt, hogy összeszedi magát, és meggyőzi Tamást arról, hogy ő igenis ideális lakótárs. Tamásnak azonban mégsem esik meg a szíve a lányon, és Tamara összepakol, hogy elköltözzön. Ám amikor elköszönne, rajtakapja Tamást, amint az önfeledten gitározik. Ekkor rájönnek, hogy mégis van bennük valami közös: a rockzene szeretete.

Amikor Maja el akarja intézni, hogy Mesi ismét ott lakhasson a hajón, Milán közli velük, hogy Karesz háta mögött nem költözhet be – ha annyira akarják, beszéljék meg ezt Karesszel. Később az ingatlanirodában felbukkan Klaudia, aki kiadó lakást keres. Ilona is éppen akkor toppan be, és figyelmezteti Milánt, hogy vigyázzon a nővel. Milán azonban a sikeres üzletkötés után felviszi Klaudiát a lakóhajóra, és lefekszenek. Betoppan a gyanakvó Ilona, és hatalmas botrányt csap.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: