Éjjel-Nappal Budapest 2017. október 24., keddi rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Tamara reggel összetűzésbe kerül Teóval, aki kijelenti, hogy Tamara szerinte totál unalmas. Később Tamara elmegy Joe-ék albérletébe, hogy elhozzon egy-két ott maradt apróságot, és Joe-val is összekülönbözik. Aztán Teó mégiscsak bocsánatot kér tőle, és amikor Tamara fölfedezi, hogy az elhozott holmi közé véletlenül odakeveredett Joe 150.000 forintja is, Teó unszolására Tamara úgy dönt, hogy ez neki jár és elkölti a pénzt. Teóval óriásit buliznak… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1135
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. október 24., kedd. , 20:45-kor

A 1135. rész tartalma

Hirdetés:

Bori – Karola kétkedése ellenére – a fejébe veszi, hogy egy randi-alkalmazás segítségével fog ismerkedni. Bár Karola óva inti, Bori mégis találkozik egy sráccal, aki a képek alapján bejön neki. Ám amikor elmegy hozzá, hamar rájön, hogy csupán egy fogadáshoz használták fel, ezért megalázottan távozik. Elkeseredésében mindent elmond Karolának, aki elhatározza, hogy bosszút áll. Karola is regisztrál, és az app segítségével egy kocsmába csalogatja a mit sem sejtő illetőt.

Milánon óriási a nyomás: már csak két napja maradt arra, hogy meggyőzze az alkalmasságáról Richárdot, és így megkaphassa az apja kocsiját. Kínjában egy ügyes trükkel lenyúlja Ádám ügyfeleit, akik rajonganak a bemutatott ingatlanért. Az áhított célhoz közel érve Milán azonban rájön, hogy a fiatal párra sózni kívánt ház tiszta penész. Bár jócskán harcol a lelkiismeretével, győz a mohósága, és végül mégis eladja a párnak az ingatlant. Amikor Mesi és Maja ezt megtudja, nagyot csalódnak Milánban.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: