Éjjel-Nappal Budapest 2017. szeptember 19., keddi rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Reggel, miközben a fodrászatban Tamara a kétségeiről panaszkodik Alexának, az albérletben az egyre idegesebb Joe Barbit hívogatja… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1111
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 19., kedd. , 20:15-kor

A 1111. rész tartalma

Reggel, miközben a fodrászatban Tamara a kétségeiről panaszkodik Alexának, az albérletben az egyre idegesebb Joe Barbit hívogatja, aki utolérhetetlennek bizonyul. Amikor megjelenik Tamara, hogy megbeszélje a dolgokat Joe-val, nyilvánvalóvá válik, hogy Joe nem képes Tamarával foglalkozni. A lány erre bejelenti a szakítást. Joe belátja, hogy hülyeséget csinált, és egy egyszerre romantikus és tréfás gesztussal igyekszik visszanyerni Tamara szívét.

Dani először nem tud bocsánatot kérni TJ-től a veszekedés miatt, és engedi őt elmenni. András azonban ismét világossá teszi a fia előtt, hogy micsoda lehetőséget hagy veszni, ha nem békül ki TJ-vel, így Dani beszél vele, és kibékülnek, ám később megint támadásként él meg valamit, amit TJ mond, és most már végleg összeveszik a két barát. András nagyot csalódik Daniban, így apa és fia sem túl jó hangulatban válnak el egymástól. Dani a döntésével meglepi a lakótársait is, de Tamás megígéri neki, hogy megint kap munkát a klubban.

Karesznek egyáltalán nem tetszik Mesi új álma, hogy rendőr legyen, és egy spontán bulival meg is próbálja akadályozni, hogy Mesi több időt tölthessen Gergővel. Mesi igazság szerint a rendőrségi előkészítőre szeretne készülni Gergővel, ez mégis dühíti Kareszt, főleg, hogy Gergő négyszemközt még be is vallja, hogy érdeklődik Mesi iránt. Karesz a buliban minden alkalmat megragad, hogy bizonyítsa Gergőnek, hogy Mesi az övé. Egyszer csak egy „füvesnek” nevezett cigi jár körbe, és Karesz túlzásba viszi Gergő heccelését. Gergő is elveszti a türelmét, és nyíltan veszekedni kezd Karesszel. Végül visszajön a hajóra a kollégáival, hogy razziát tartsanak, de kiderül, hogy a füves cigaretta csak átverés volt.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább