Éjjel-Nappal Budapest 2017. szeptember 20., szerdai rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 3,00)
Loading...

Joe és Tamara reggel elhatározzák, hogy szabadnapot vesznek ki, és bepótolják a wellnesst, elmennek fürdőbe. A nap jól indul… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1112
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 20., szerda. , 20:15-kor

A 1112. rész tartalma

Joe és Tamara reggel elhatározzák, hogy szabadnapot vesznek ki, és bepótolják a wellnesst, elmennek fürdőbe. A nap jól indul, egészen addig, amíg meg nem jelenik Tamara anyja, aki meg van sértődve, amiért a lánya elfelejtette, hogy együtt reggeliztek volna. Tamara nem akarja megbántani az anyját, ezért Joe is belemegy, hogy amíg összeszedi az úszócuccát, Gyöngyi megnézze az albit. Gyöngyi azonban mindent fikáz, és amikor ráadásul Ildikó is betoppan, világháborús helyzet áll elő. Ildikó megtudja, hogy Joe és Tamara együtt vannak, és rendesen ráijeszt a lányra. Tamarát elkíséri Gyöngyi a fodrászatba, ahol a lány Alexáéktól akar tanácsot kérni.

Karola reggel összeveszik a féltékeny Szilárddal, amikor Szilárd megtudja, hogy a tetováló szalonban a workshopon Igor is részt vesz, a történtek dacára. Karola biztosítja Szilárdot arról, hogy nem kell aggódnia, de csak nehezen tudja visszafogni magát, amikor Igor nagyon szexi játszmába kezd. Amikor Krisztián később a lány lelkére beszél, úgy tűnik, hogy Karola ellen tud állni a kísértésnek. De amikor Szilárd később bocsánatot kér Karolától, a lány úgy érzi, hogy nyomás alatt van. Amikor este Igor újra támadásba lendül, Karola nem áll ellen tovább.

Milánnak el kellene vinnie az apja Porschéját az autómosóba. Ám ehelyett Milán inkább megy egy kört az autóval és kicsal magának egy randevút a csinos Fannival, aki Milánt tartja az autó tulajdonosának és nagyon tetszik neki a fiú. Amikor Milán a randevún ráadásul azt is állítja, hogy egy sikeres autókereskedő, Fanni teljesen odáig lesz érte. Ám aztán megjelenik Milán apja, Balázs és tönkreteszi a fia randevúját.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább