Éjjel-Nappal Budapest 2017. szeptember 22., pénteki rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Joe-nak hirtelen nem marad semmije, mikor egy bulizós este után Gáborral a műhelybe tartva, meglátja, hogy leégett a műhely… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Sorozat címe: Éjjel-Nappal Budapest (ÉNB)
Műfaj: telenovella
Korhatár: 12 év.
Aktuális epizód: 1114
Premier az RTL Klub műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 22., péntek. , 20:15-kor

A 1114. rész tartalma

Joe-nak hirtelen nem marad semmije, mikor egy bulizós este után Gáborral a műhelybe tartva, meglátja, hogy leégett a műhely. De a feszült hangulat még tovább fokozódik, mert a helyszínen Joe megtalálja Ildikó irattárcáját. Ildikó könnyek között megvallja, hogy csak baleset volt, és nem akart tüzet okozni. Joe azonban megfenyegeti, hogy feljelenti, mire a nő indulatosan reagál. A rendőrségen Joe nem képes feljelenteni Ildikót.

A Szilárddal való szakítás nagyon megviseli Karolát, főleg, mikor a fiú elmegy a holmijáért. Bori nagyon sajnálja, hogy a barátnője így szenved, de Karola sem a támogatásából, sem az elterelő hadműveleteiből nem kér. De Bori nem lenne Bori, ha nem sikerülne nyakatekert módon keresztülvinnie az akaratát. Egy csel segítségével sikerül becsalnia Karolát egy parti limuzinba, ami váratlanul mindkettejük számára szórakoztató figyelemelterelésnek bizonyul.

Evelin magára hagyja Szilvit, aki egy fiút hoz haza az éjszakából. De aztán a fiú meglopja őket és úgy néz ki, hogy a hostelben sem kapnak már tovább munkát. Ezért hajlandóak még a legmocskosabb munkát is elvállalni, szereznek egy különösen undorító takarítói munkát. De a megbízója visszaél szorult helyzetükkel, és csak a bérük egy részét fizeti ki nekik. Letörve mennek vissza a hostelbe, ahol a menedzser mégis felajánl nekik egy takarítói állást.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább