Feketelista: Megváltás 1. évad 1. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

A nagysikerű Feketelista című sorozat izgalmas spin-offjában a világ legagyafúrtabb bűnözői gyűlnek össze, és egy elit zsoldoscsapatot alakítanak, hogy visszaszerezzék önbecsülésüket és megbocsátást nyerjenek múltbéli bűneikért…. Olvasd tovább az amerikai sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 15 év.

Feketelista: Megváltás
Sorozat címe: Feketelista: Megváltás (The Blacklist: Redemption)
Műfaj: krimi, akciófilm
Évad: 1. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Ryan Eggold, Famke Janssen, Edi Gathegi, Adrian Martinez, Dan Amboyer
Premier az AXN műsorán.

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 30., szerda, 21:00-kor

Az 1. évad 1. rész tartalma

Az epizód címe: Leland Bray

Hirdetés:

A nagysikerű Feketelista című sorozat izgalmas spin-offjában a világ legagyafúrtabb bűnözői gyűlnek össze, és egy elit zsoldoscsapatot alakítanak, hogy visszaszerezzék önbecsülésüket és megbocsátást nyerjenek múltbéli bűneikért. Az új csapat tagjai: a Feketelistából jól ismert Tom Keen (Ryan Eggold) a fiatal és tehetséges ügynök, Susan “Scottie” Hargrave (Famke Janssen) a brilliáns és agyafúrt tolvaj, és a halálos bérgyilkos, Matias Solomonhoz (Edi Gathegi) – olyan problémák megoldására specializálódik, amelyek már a kormány számára túl veszélyesek lennének.

Az első epizódban egy rutinszerű New York-i látogatás veszélyes kalandba fordul, amikor az egykori titkosügynököt, Tom Keent fogadja fel egy zsoldosvezér arra, hogy segítsen kiszabadítani egy elrabolt CIA ügynököt.
Forrás: AXN

Ha tetszik, jelezd nekünk: