Hajba kaptak a mentorok a szombat esti X-Faktorban

A táborban mutatott produkciók láttán kaptak hajba a mentorok, felütötte a fejét az egyet nem értés! De erről majd később, hiszen szombat este eldőlt a 2017-es X-Faktor egyik legfontosabb kérdése, nevezetesen az, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja. Az is kiderült, ki az a hat fiú versenyző, aki beléphet a mentorházba. A többiek meghallgatására vasárnap este kerül sor. Lássuk milyen volt a vitákkal tarkított szombat esti tehetségkutató!

Az X-Faktor táborában az egyéni versenyzőknek először a csoportos feladatban kellett bizonyítaniuk. Az énekesek négyesével álltak a színpadra és a mentorok által választott dalt adták elő. A zenekarok sem volt könnyű dolguk, hiszen nekik külön-külön kellett egy-egy sláger feldolgozniuk.

Az X-Faktor 2017-es táborának első szakaszában a mentorok sokszor csalódtak, hiszen olyan énekesekről és zenekarokról derült ki, hogy nem bírják a nyomást, akikben nagyon bíztak. Szerencsére azért bőven akadtak olyan produkciók, amik felemelő pillanatokat szereztek a mentoroknak, akik sokszor egy-egy produkció miatt keményen egymásnak feszültek. Alex kiakadt, hogy a többiek trollprodukciókat engednek tovább. Radics Gigi egy elküldött énekest visszahozott, mert nem értett egyet mentortársai döntésével. Puskás Petit pedig még sosem láttuk ennyire idegesnek.

Hajba kaptak a mentorok rendesen!
Hajba kaptak a mentorok a szombat esti X-Faktorban - 2017

Az egyik legfontosabb kérdés is eldőlt ezen az estén. Sok találgatás után szombat este kiderült, melyik kategóriának ki lesz a mentora. Idén Radics Gigi a fiúkat, ByeAlex a lányokat, Gáspár Laci a zenekarokat, míg Puskás Peti a 25 év felettieket fogja mentorálni az X-Faktorban.

Nincs igazság

Mondjuk az sokkal igazságosabb lett volna, ha Puskás Peti kapja a zenekarokat, mivel a legnagyobb kedvencei – akiket a táborból is továbbjuttatott – a Tázlári Rozmaring Asszonykórus – abban a kategóriában szerepelnek. A menyecskék egyébként több tálca süteménnyel igyekeztek a mentorok kegyeibe férkőzni…

Következett a fiúk kiválasztása, közülük az egyik legkülönlegesebb előadó magas hangfekvésével hívta fel magára a figyelmet.

Mézes Norbert férfi szopránként Conchita Wurst küzdött a székért

A székes feladat során először Radics Gigi választotta ki azt a hat énekest, akit továbbvisz magával a mentorházába. A mentornak nehéz dolga volt, hiszen először kellett önállóan meghoznia a döntést a verseny során. A legjobb énekesek pedig akkor érkeztek, amikor már mind a hat szék foglalt volt, így a mentor sorba állította fel azokat a versenyzőket, akiket előzőleg leültetett. Végül megszületett Gigi döntése, és hiába próbálták mentortársai befolyásolni, ragaszkodott az általa kiválasztott énekesekhez.

A legutolsónak fellépő Gulyás Roland miatt is fel kellett állni egy korábban kiválasztott énekesnek a székről!

Gulyás Roland: Demons (Imagine Dragons)

Lássuk, kiket választott Gigi! Ők már ott vannak a mentorházban.

Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián jutott be az X-FAktor 2017 mentorházba

Továbbjutottak az X-Faktorban, a jövő hétvégén Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja Radics Gigi kiválasztani a mentorházban, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba.

Mi lesz még itt?

Vasárnap este ismét hajba kapnak a mentorok. 18.45-től már ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin lesz a sor: nekik is ki kell választaniuk azt a hat versenyzőt, akiket már a mentorházba szeretnének magukkal vinni. A mentorok pedig komoly összetűzésbe kerülnek, Alex kritizálja Laci döntéseit, aki emiatt még sírva is fakad. Peti pedig a valaha látott legviccesebb székes feladattal borzolja mentortársai idegeit. Úgyhogy feszültségből és nevetésből vasárnap este sem lesz hiány.

Forrás: RTL Magyarország
fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtök, 20:05-kor: Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Csak így tudhatja meg, hogy valóban...
Tovább

Végtelen szerelem 2. évad 44. rész tartalma

Végtelen szerelem török sorozat
Végtelen szerelem 2. évad 44. rész 2017. december 25., hétfő, 18:35-kor: Kemal terve beválik, megszerzi Galip részvényeit, így a Kozcuogluk hatalmának vége. Emir...
Tovább

Elif – A szeretet útján sorozat 77. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Elif - A szeretet útján sorozat 77. rész 2017. december 21., csütörtök, 16:10-kor: Aliye asszony élet és halál között lebeg a kórházban a fényképek által kiváltott szívroham...
Tovább