Hazug csajok társasága sorozat 7. évad tévépremier

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Utolsó évadával jelentkezik a Hazug csajok társasága. Az öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik… Olvasd tovább az évad rövid összefoglalóját a kép alatt!

Hazug csajok társasága sorozat 7. évad tévépremier
A sorozat címe: Hazug csajok társasága (2017) (Pretty Little Liars)
Évad: 7
Műfaj: misztikus
Korhatár: 12 év.
Premier a RTLII műsorán.
Szereplők: Shay Mitchell, Ashley Benson, Troian Bellisario, Lucy Hale, Sasha Pieterse

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 8., kedd, 11:11-kor

Hazug csajok társasága sorozat 7 évad tartalma

Hirdetés:

Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. Egy évvel később a lányok üzeneteket kezdenek kapni, amelyek feladója egy titokzatos „A”, aki azzal fenyegeti őket, hogy minden eddig rejtegetett titkukra fényt derít. A lányok szövetkeznek a rejtélyes személy ellen, miközben azt is próbálják megtudni, mi is történt Alisonnal.

Az utolsó évadban minden kérdésre választ kapunk!

Az első epizódban percről percre fokozódik a feszültség. Miközben a társaság meg akarja találni Hannát, rádöbbennek, hogy akit a felvételen, a motelnél láttak, az nem Mrs. DiLaurentis, hanem az ikertestvére, Mary Drake, azaz Charlotte igazi anyja. Morbid üzenetet kapnak A.D-től, hogy 24 órájuk van átadni Charlotte igazi gyilkosát, különben Hanna meghal.

Előzetes

Forrás: RTLII

Hazug csajok társasága sorozat 7. évad országos tévépremierje a RTLII csatornán. Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik….

Ha tetszik, jelezd nekünk: