Hirdetés:
Általános Nyomtatványkitöltő Program (ÁNYK)

Nem indul el az ÁNYK, pedig nemrég még működött

Az ÁNYK (Általános Nyomtatványkitöltő Program) zökkenőmentesen működött Ubuntu linux alatt, aztán egyik nap nem indult el, hiába kattintgattam rá. Többféle hibalehetőség kizárása után arra jutottam, hogy itt lehet az eb elhantolva: “Az ÁNYK a v2.67.0 verziótól csak a Java 1.8 verziójával működik!”. Azaz telepíteni kell a legfrissebb Java programot az Ubuntura!

A több mint egy éves android telefon is lehet gyors

Belassult android telefon – mit lehet tenni?

Több hónapos használat után belassult az androidos mobilod? Így jártunk mi is, de nem nyugodtunk bele: megvizsgáltuk, pár dolgot lecseréltünk, telepítettünk, töröltünk és újra használható lett a mobilunk.

Műtermi fotó a Facebookra?

Műtermi fotó a Facebookra?

Vannak akik lebeszélik, megszervezik, kiöltöznek azért, hogy hibátlan – esetleg szoftverrel javított – fotó készüljön róluk a közösségi oldalra. Mint egy modellről. Te raknál ki magadról műtermi fotót a közösségi oldalakra?

Youtube

Mit fizetünk majd a Youtube elérésért?

A youtube fizetőssé válásának híre futótűzként terjed az interneten. A szakportálok biztos forrásokra hivatkoznak ezzel kapcsolatban, ám az egyelőre nem tűnik egyértelműnek, hogy miért is kell fizetni egyáltalán, azaz mit kap az a pénzéért, aki előfizet?

Hirdetés: