Irány a Mentorház, vasárnap este teljes lett a csapat

Gáspár Laci, Bye Alex és Puskás Peti az X-Faktor tábor 2. adásában kiválasztotta azokat a tehetségeket, akiket magukkal visznek a Mentorházba. A székfoglalós műsorban pattanásig feszült a hangulat a mentorok között, bőven akadtak feszült pillanatok, kiborulás és könnyek a műsorban. Székre ülhettek olyanok, akiknek semmi keresnivalójuk ott és kiestek valóban tehetséges énekesek. Áttekintjük mi történt vasárnap este, bemutatjuk az est legjobb produkcióját, majd eláruljuk hogyan változnak a Mentorház szabályai az előző évadokhoz képest.

Radics Gigi már szombat este kiválasztotta azt a hat énekest, akiknek bizalmat szavazott, így Barna Martin, Bereznay Dániel, Gulyás Roland, Kovács Pál, Mézes Norbert és Nagy Krisztián közül fogja kiválasztani, hogy ki az a három énekes, akit magával visz az élő showba. Vasárnap este ByeAlexen, Gáspár Lacin és Puskás Petin volt a sor, akik keményen kritizálták egymás döntéseit.

Ez volt a 2017-es X-Faktor tábor 2. adása

Gáspár Laci és a zenekarok

Gáspár Lacinak a zenekarok közül kellett kiválasztania, kiket szeretne a mentorházba vinni. A mentort érzékenyen érintette, hogy ByeAlex, aki tavaly a zenekarokat kapta, idén kritizálja a döntéseit és emiatt bőven akadtak feszül pillanatok, kiborulás és könnyek a műsorban. Laci végül meghozta a nehéz döntést, így a Catchy Workshop, a Florian Kvintet, a London Kids, az M&M, a Radio Mobster és Ricco és Claudia tarthatnak Lacival a Mentorházba.

Gáspár Laci és a zenekarok X-Faktor 2017

ByeAlex és a lányok

ByeAlexnek sem volt könnyű dolga, ugyanis rengeteg lány jutott tovább a tábor első fordulójából a székes feladatra. A mentor ezért a válogató elején sorra küldte haza azokat, akik nem hozták az elvárt szintet, így sokáig üresen álltak a székek. Természetesen végül Alex mentorházas helyei is megteltek, így Erdős Viola, Izsó Bogi, Lengyel Anna, Serena Rigacci, Oláh Szandra és Tóth Bettina menetelhetnek tovább.

ByeAlex és a lányok X-Faktor 2017

Az este legjobb produkcióját kétség kívül Serena Rigacci mutatta be.

Serena Rigacci: Ain’t No Other Man (Christina Aguilera)

Meglepő…

Meglepő képsor került adásba ByeAlexről. A nyugodtnak tűnő mentor úgy felheccelte magát, hogy széket rugdosott és káromkodott a válogató szünetében. Látható, nem csak a versenyzők körében volt óriási a feszültség…

Puskás Peti és a 25 év felettiek

A székes feladat utolsó fordulójában a 25 év felettiek léptek színre és Puskás Peti úgy döntött az ő kategóriájánál inkább a vidámság domináljon, így nála igen színes lett a mezőny, bár itt is akadtak, akiknek az utolsó pillanatban kellett átadni a helyüket. Végül Abaházi Nagy Lívia, Berta Dániel, Hegedűs Péter, Rékasi Dezső, Snjezana Pecija és Vardanov David jutottak tovább a mentorházba.

Puskás Peti válogatási módszerei érthetetlenek voltak társai számára. Olyan versenyzőknek adott hiú reményeket, akiknek esélye sincs egy énekes tehetségkutató műsor megnyerésére, az is meglepő, hogy az X-Faktor táborba egyáltalán eljutottak.

Teljesen megújulnak a mentorház szabályai

A mentorház eseményeit október 7-én szombaton 20:00 órától és október 8-án vasárnap 18:45-től láthatják a nézők az RTL Klub műsorán, ahol teljesen megújulnak a mentorház szabályai. A világon először Magyarországon, a licence tulajdonos engedélyével, mind a négy mentornak szerepe lesz a döntésben, hogy egy-egy kategóriából kik jutnak az élő showba.

Forrás: RTL Magyarország
Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtök, 20:05-kor: Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Csak így tudhatja meg, hogy valóban...
Tovább

Végtelen szerelem 2. évad 44. rész tartalma

Végtelen szerelem török sorozat
Végtelen szerelem 2. évad 44. rész 2017. december 25., hétfő, 18:35-kor: Kemal terve beválik, megszerzi Galip részvényeit, így a Kozcuogluk hatalmának vége. Emir...
Tovább

Elif – A szeretet útján sorozat 77. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Elif - A szeretet útján sorozat 77. rész 2017. december 21., csütörtök, 16:10-kor: Aliye asszony élet és halál között lebeg a kórházban a fényképek által kiváltott szívroham...
Tovább