A megjelenésre vonatkozó feltételekről érdeklődjön e-mailen, vagy az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül!

Nézze meg Médiaajánlatunkat is!

Ha cikket, hírt küldene, vagy valamelyik, az oldalon megjelent hírhez van hozzáfűznivalója, vagy bármely más okból keresne, kérem használja az alábbi kapcsolati  űrlapot az üzenet küldéséhez, illetve

küldhet e-mailt az info[@]csibeszkemagazin.hu címre.

5 thoughts on “Kapcsolat

 1. settenx

  Kérek értesítéseket az újdonságokról. Tetszik !!!

  Reply
 2. olasz magdi

  Tisztelt Szerkesztőség!
  A nők 40 éves korkedvezményes nyugdíjazásához szeretnék hozzászólni. Én is érintett vagyok 2012 óta vagyok nyugdíjas, mellette munkát vállalok. Eddig minden rendben lenne, de itt jön a csapda, amiről még senkit nem hallottam beszélni. A 40 éves jubileumi jutalom kifizetéséről van szó. Tudjuk hogy mint közalkalmazottnak 1.827 e Ft-ot lehet keresni egy évben. Az idén esedékes részemre a jubileumi jutalom amit meg is kaptam, de ezzel egyidejűleg a nyugdíjam folyósítása is megszűnt, mert ezzel az összeggel elértem az éves keretet. Ez azt jelenti, hogy vagy dolgozom tovább minimálbérért, vagy kilépek és se nyugdíj, se fizetés, akkor most hogy is van, nyugdíjas vagyok meg nem is, dolgozom is meg nem is minimálbérért? A jutalom és nyugdíj miért “mosódik” össze? Kész tények elé vagyok állítva, és még kiszolgáltatottabbá váltam. Erről megérne kicsit tájékozódni, mert sok ebben a bizonyos kedvezményben a csapda. Tőlem gyakorlatilag 7 havi nyugdíjat vettek el, miért is?
  Tisztelettel és köszönettel olaszmagdi@gmail.hu

  Reply
 3. Frenkel Károly

  Tisztelt Magazin

  Nagyon kellemes lepett meg, hogy a magazinban találtam utalást a nyugdíjból történő levonásokról.
  1994.évi LIII, törvény
  Ez ügyben szeretnék tovább menni. Abszurdnak tartom, hogy a nyugdíj “emelések” ellenére a 28.500,. Ft-os maximum kifizetés nem emelkedik. Valami szervezetnek, de melyiknek vajon, illene kezdeményezni az összeg emelését. Segítenének abban, hogy kihez, mihez forduljak?

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

négy × 5 =