Kiesett az operaénekesnő az X-Faktorból

Abaházi Nagy LÍvia búcsúzott az X-Faktortól - 2017.11.04Abaházi Nagy Lívia kiesése az egész este folyamán a levegőben volt, a szimpatikus énekesnőn látszott, hogy magában elengedte a versenyt. A 2017-es X-Faktor negyedik élő showjában a versenyzők az egyéni produkciók mellett duettekkel álltak színpadra, így mindenki duplán bizonyíthatott. Külön említést érdemel, hogy az eddig angolul éneklő olasz kislány, Serena Rigacci a Tavaszi szél vizet áraszt kezdetű magyar népdal feldolgozását magyarul adta elő. A show végén Abaházi Nagy Lívia és Berta Dániel párbaját követően, az operaénekesnőnek kellett búcsúznia az RTL Klub tehetségkutató műsorától.

Radics Gigi és Gáspár Laci fergeteges duettjével indult az X-Faktor negyedik élő showja. A mentorok magasra tették a lécet és megmutatták, hogyan kell profi módon duettezni.

Túl nagy feladat volt egy estére két produkció az énekeseknek

Abaházi Nagy Lívia varázslatos hangulattal próbálta megbabonázni a közönséget, de a mentorokat nem győzte meg a produkciója, Gáspár Laci szerint Lívia nem tudta teljesen átérezni a dalt. Tóth Bettina produkciója után, ByeAlex megjegyezte, hogy jól állt a zenekar mentoráltjának. A többi mentor egyetértett abban, hogy bár nem volt átütő az előadás, mégis hatott rájuk. Ekkor még nem lehetett tudni, hogy az operaénekesnő kiesik a versenyből.

Gulyás Roland szexi produkcióval lépett a színpadra. ByeAlex dicsérte, hogy Roland új hangkaraktert is megmutatott. Ricco és Claudia duettje után, Gigi alig tudott megszólalni, annyira magával ragadta a páros dala, Puskás Peti azonban úgy érezte a kidolgozott produkcióban elveszett a party hangulat.

Berta Dániel ezúttal seprűgitárjával érkezett a színpadra, ám ez sem volt elég. Gáspár Lacinak rosszul esett a produkció, mert szerinte Michael Jackson slágere ez esetben arra volt jó, hogy az énekes gyengeségeit mutassa. Serena Rigacci szombat este magyarul énekelt, Puskás Peti megdicsérte a lányt, aki ezúttal az egyszerűséggel és tisztasággal érte el, hogy hatásos legyen a dala.

Serena Rigacci – Tavaszi szél vizet áraszt

Párbajban esett ki az operaénekesnő

Az egyéni produkciókat követően duetteket adtak elő a versenyzők. Gulyás Roland Berta Dániellel, Serena Rigacci Nagy Bettinával, Abaházi Nagy Lívia pedig Ricco és Claudiával bizonyíthatott.

A beérkezett szavazatok alapján végül Abaházi Nagy Líviának és Berta Dánielnek kellett párbajoznia a továbbjutásért. A mentorok pedig úgy döntöttek, hogy Abaházi Nagy Líviának kell búcsúznia az X-Faktortól. Az értékeléskor az ítészek abban valamennyien egyetértettek, hogy ez az este egyelőre túl nagy feladat volt az énekeseknek: két produkciót betanulni egy hét alatt, ráadásul az egyik duett szám, ami másfajta felkészültséget igényel, mint amit eddig megszoktak…

Jövő héten, szombaton este, az öt döntőssel tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 ötödik élő showjával.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A védelmező 1. évad 7. és 8. rész tartalma

A védelmező amerikai sci-fi fantasy sorozat
Vetítés időpontja: 2018. január 28., vasárnap, 14:00-kor. Skouras fejvadászai ismét rajtaütnek Tate-en és Bón. A kislányt altató lövedék éri az egyik támadótól, ettől pedig kómába esik. Winter végső elkeseredésében...
Tovább

A mi kis falunk 2. évad 1. rész tartalma

A mi kis falunk 2. évad
Vetítés időpontja: 2018. február 3., szombat, 20:00-kor. Gyuri sokkos állapotban szembesül azzal, hogy a kocsija szőrén-szálán eltűnt, a polgármestert pedig balul elsült hajfestési kísérlete taszítja kétségbeesésbe...
Tovább

A szultána 2. évad 44. rész tartalma

A szultána török történelmi sorozat
Vetítés időpontja: 2018. február 3., szombat, 14:50-kor. A szultán olyan döntést hoz, amihez Kösem szultána szava is kevés. A Válide tehetetlen, idősebbik leányát férjhez adják. Ester asszony elárulja fogva...
Tovább