Kikiwaka tábor sorozat 2. évad tévépremier

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 3,00)
Loading...

A Jessie című népszerű sorozat a Ross gyerekek felcseperedését követte nyomon, a Kikiwaka táborban pedig azt láthatjuk, hogy hogyan boldogulnak egy teljesen új környezetben… Olvasd tovább az évad rövid összefoglalóját a kép alatt!

Kikiwaka tábor Disney sorozat
A sorozat címe: Kikiwaka tábor (2015) (Bunk’d)
Évad: 2
Műfaj: tini
Korhatár: KN év.
Premier a Disney műsorán.
Vetítés időpontja: 2017. július 17., hétfő, 09:30-kor

Kikiwaka tábor sorozat 2 évad tartalma

Az 1. évadban Emma, Ravi és Zuri Ross elhagyták New Yorkot, és a Kikiwaka nyári táborba mentek, ahol a szüleik tinédzserként találkoztak, és ahol rengeteg új élményt szereznek. A második évadban Emma nagyon izgatott, mert viszontlátja a legjobb barátját a táborban. Ravi továbbra is nagyon józanul gondolkodik, Zuri pedig mindenkit elbűvöl a szellemességével. A többi táborozó, Lou, Xander, Tiffany és Jorge társaságában új kalandokba keverednek, ráadásul megérkezik egy kétes múltú új csapattag is.

A nézők vendégszereplőket és új helyszíneket is láthatnak az új epizódokban.

A 2. évad még nagyobb kalandokat és még több mókát tartogat a szereplők számára. Megismerkednek újonnan jött, érdekes táborlakókkal, miközben új kihívások várnak rájuk, amik által értékes élettapasztalatokra tehetnek szert. Eközben természetesen új barátságok születnek és szilárdulnak meg – árulta el Pamela Eells O’Connell, a sorozat alkotója és executive producere, akinek a nevéhez a Jessie és a Zack és Cody élete című sorozatok is fűződnek.

A Kikiwaka tábor 2. évada július 17-től, hétfőtől lesz látható minden hétköznap reggel 9:30-tól a Disney Csatornán. Ismétlés 15:00-kor.

Előzetes

Forrás: Disney / Merlin

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Paula és Paulina 1. évad 68. rész tartalma

Paula és Paulina
Paula és Paulina 1. évad 68. rész 2017. december 1., péntek, 22:00-kor: Piedad mama kénytelen elmondani Carlitosnak, hogy Paulina börtönben van, és el is viszi..
Tovább

Esmeralda 1. évad 74. rész tartalma

Esmeralda sorozat
Esmeralda 1. évad 74. rész 2017. november 30., csütörtök, 21:00-kor: José Armando és Esmeralda találkoznak a szülői házban. Alvaro bevallja José Armandonak, hogy...
Tovább

Alisa 1. évad 220. rész tartalma

Alisa német szappanopera
Alisa 1. évad 220. rész 2017. december 1., péntek, 17:00-kor: Christian stratégiát vált. Már nem arra koncentrál, hogy Olivert elhárítsa, hanem arra, hogy...
Tovább