Hókusz Pókusz sorozat 1. évad tévépremier a Nick Jr. műsorán

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Varázspálcás troll, és bájos sárkány segítségével tanulhatnak olvasni Nick Jr. legkisebb nézői. A Hókusz Pókusz című új interaktív animációs sorozat színes világa a tündérmesék hangulatát idézi, sok-sok izgalmas kalanddal. A gyerekek a történetbe kapcsolódva kalandozhatnak a szavak erdejében, ezáltal pedig fejlődik az olvasás – és íráskészségük… Olvasd tovább az évad rövid összefoglalóját a kép alatt!

Hókusz Pókusz animációs sorozat
A sorozat címe: Hókusz Pókusz (2014) (Wallykazam)
Évad: 1
Műfaj: animációs
Korhatár: 6 év.
Premier a Nick Jr. műsorán.

Vetítés időpontja: 2017. szeptember 18., hétfő, 15:45-kor

Hókusz Pókusz sorozat 1 évad tartalma

Hirdetés:

Szeptember 18-án indul a Nick Jr. legújabb interaktív animációs sorozata, a Hókusz Pókusz, amelyben az óvodásokat Miki, a tündéri kis troll vonja be a történetbe és kalauzolja a betűk varázslatos világába – a kicsik így játszva sajátíthatják el az ábécét. Adam Peltzmen, a Hókusz Pókusz megálmodója elárulta, hogy műve életre keltésénél minden kreativitását be kellett vetnie.

„Olyan történetet szerettem volna elmesélni, ami értéket közvetít, de ha emellett még meg is nevettetem a közönséget, az az igazi siker. A kezdeti időszakban, amikor teszteltük az ötletet, nagyon érdekes volt látni, mennyire őszinték a gyerekek. Egy óvodás kerek perec kimondja: ez nem tetszik!”

Előzetes

Forrás: Nick Jr

Ha tetszik, jelezd nekünk: