A múlt árnyékában 77. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Tereza elhatározza, hogy elmegy a villába és találkozik végre az állítólagos testvérével. Boris… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 77. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1
Aktuális epizód: 77
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 29., csütörtök. 15:50-kor

A múlt árnyékában 77. rész tartalma

Hirdetés:

Tereza elhatározza, hogy elmegy a villába és találkozik végre az állítólagos testvérével. Borisnak persze fogalma sincs róla, hogy ki is lehet ő. Tereza még egy német vers szavalásával is próbálkozik, de semmi reakció. Osvald azonban felismeri Terezában Margaretkát, és később közli is ezt Borisszal. Adela az alkoholmérgezés határáig leissza magát, és Kicsi John talál rá az árokban. Susoreny a segítségére siet és beviteti a kórházba, ahol bent is tartják. Csakhogy ez keresztülhúzza Adela számításait, és nem tudja átvenni a kizsarolt pénzt Boristól. Így Susoreny lesz a futár, ám a nap végére és Marry unszolására felnyitják a pénzzel teli borítékot. Marta nem bírja tartani a száját, és elmondja Danka titkát az apjának, Imrichnek, aki ezen nagyon bedühödik, és kérdőre vonja Dankát…(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk: