A múlt árnyékában 78. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (2 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Tereza igent mond Albert lánykérésére. Albert elővesz egy dobozt, ami Margarétka gyerekkori… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

A múlt árnyékában 78. rész
Sorozat címe: A múlt árnyékában (Divoké Kone/Wild Horses)
Műfaj: romantikus
Évad: 1
Aktuális epizód: 78
Premier a Duna TV műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. június 30., péntek. 15:55-kor

A múlt árnyékában 78. rész tartalma

Hirdetés:

Tereza igent mond Albert lánykérésére. Albert elővesz egy dobozt, ami Margarétka gyerekkori emlékeit tartalmazza. Ezzel akar segíteni Terezának visszaemlékezni. Marry győzködi Susorenyt, hogy Adela pénzéből fizesse ki a végrehajtót, és szerezze vissza a lakását. Érvelése nagyon ésszerű, a hitelt Adela csinálta, az ő pénzéből fizessék ki. Suso végül kifizeti az adósságot.Danka beismeri apjának, hogy terhes, de nem mondja el, hogy kitől. Imrich sejti, hogy Marta tudja, ki a gyerek apja. Boris bizonyítékot követel Terezától a testvéri kapcsolatukra. Tereza megmutatja neki a kis, emlékekkel teli dobozt, ám azt Erich elveszi tőle, mert szerinte őt illeti meg, és Terezát csalónak titulálja.(Eredeti hang digitálisan.)

Rendező: és

Szereplők: Leopold Haverl, Ivan Romančík, Ján Dobrík, Monika Šagátová, Alena Ďuránová, Róbert Halák, Pavel Visnovsky, Lujza Garajová-Schramenková, Dominika Zeleníková

Forrás, fotó: MTVA

Ha tetszik, jelezd nekünk: