A Nagy Duett 3. élő adás – Kiesett Apáti Bence és Vincze Lilla

Kiesett Apáti Bence és Vincze Lilla A Nagy DuettbőlA TV2 zenés vetélkedőjében húsvét vasárnap este nem csak az dőlt el, hogy Apáti Bence és Vincze Lilla nem folytathatja tovább a versenyt, hanem az is, hogy Kasza Tibi élete mostantól örökre megváltozik. Lássuk, mi történt!

Az elsőként fellépő párosnak kell a műsor végén búcsúznia?

Ez volt A Nagy Duett 3. élő adása

Apáti Bence és Vincze Lilla a Halott Pénz slágerével indította a showt. Hogy nem tették 100 százalékig magukévá a slágert, azt a nem túl szigorú zsűri 28 ponttal „jutalmazta”.

Apropó zsűri! Nem lehetne, hogy a TV2 vasárnap esti showjában csak véleményt formálnak, de nem pontoznak? Most is hét páros kapott maximális pontot, ami azért baj, mert a többiek jelentős hátránnyal várták a közönségszavazást.

Az eddigi élő adásokban kiegyensúlyozott, jó produkciókat bemutató Völgyesi Gabi és Sági Szilárd egy Beatles nótával állt színpadra, pontosabban a koregráfia szerint a színpad felett egy-két méterrel lelógatott padozaton ülve adták elő a dalt. Szilárdot – aki tériszonnyal küzd – ez meg is zavarta. Akkor miért is kellett fellógatni őket?!?

A Nagy Duettben legjobb produkcióját nyújtotta Stohl Luca és Peller Károly. A hegyekbe föl című dalt hibátlanul adták elő, meg is kapták – mint sokan mások – a 30 pontot Szulákéktól.

Ezután egy különleges előadás következett. Hódi Pamela (aki annyira rossz, hogy már jó) és Jolly az Animal Cannibals – Kérek egy puszikát című slágerével szórakoztatták a nagyérdeműt.

Ábrahám Edit és Vastag Csaba egy rockszámmal, Oláh Gergő és Zimányi Linda egy régi magyar filmzenével, Csipa és Mádai Vivien a Dr. Bubó című magyar mese zenéjével söpörte be A Nagy Duett zsűritől a maximális pontszámot.

Egy felejthetetlen magyar előadó örökzöld slágere jutott ezen az estén Janicsák Vecának és Simon Kornélnak. Szécsi Pál – Csak egy tánc volt című slágere óriási sikert aratott!

Judy, Erdei Zsolt és a One Way Ticket szintén 30 pontot kapott az ítészektől és nem úszta meg 30 alatt Ábel Anita és Emilio sem, akik Pápai Joci eurovíziós dalával, az Origoval álltak színpadra.

Az élő showban tehát A Nagy Duett zsűri által felállított sorrendben hét páros állt az első helyen, egyaránt 30 ponttal. Három páros érezhette magát veszélyben és bízhatott a közönségszavazatokban. Az eredményhirdetés előtt azonban még történt egy váratlan esemény.

Manker, leszel a feleségem?

Kasza Tibi extra produkciója csapott át egy megható lánykérésbe! Az Akarod-e, mondd című saját dalát énekelte, miközben mögötte megjelent egy felirat: Manker, leszel a feleségem? Tibi barátnője, Darai Andrea könnyes szemmel mondott igent a váratlan lánykérésre!

Az este végére két páros, az Apáti Bence és Vincze Lilla, és a Völgyesi Gabi és Sági Szilárd duó érezhette magát igazán veszélyben, végül utóbbiak megúszták. A következő vasárnap esti showban már nem lesz ott Apáti Bence és Vincze Lilla…

Forrás, fotó: tv2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Zűrös végítélet 1. évad 9. rész tartalma

Zűrös végítélet amerikai vígjáték-sorozat
Zűrös végítélet 1. évad 9. rész 2017-12-23, 03:45-kor: Jamie élete az elmúlt napokban a feje tetejére áll. Az egész családja, ahol felnőtt hazugságnak...
Tovább

Quantico sorozat 2. évad 17. rész tartalma

Quantico, amerikai krimisorozat
Quantico sorozat 2. évad 17. rész 2017. december 25., hétfő, 23:00-kor: Amikor Alex egyik barátját terrorista cselekménnyel vádolják, hozzá fordul segítségért...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 36. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Oltári csajok 1. évad 36. rész 2017. december 21., csütörtök, 20:30-kor: Hajnal kedvéért János stílust vált, de elég lesz ez ahhoz, hogy végre megakadjon rajta a lány szeme? Manfréd...
Tovább