A Nagy Duett 4. élő adás – kiesett Hódi Pamela és Jolly

Hódi Pamela és Jolly búcsúzott A Nagy Duett 2017 negyedik élő adásban. A még versenyben lévő kilenc duó kiesői könnyes szemmel búcsúztak a versengéstől. A zsűri kevés pontot kaptak, így a nézői szavazatok sem tudták már őket megmenteni. Lássuk, mi volt még a vasárnap esti showban!

Remekül kezdődött a show! Simon Kornél és Janicsák Veca egy feldolgozással állt a nagyérdemű elé. Az Apu, vedd meg dzsesszes megszólaltatása jól állt nekik, mégsem kapták meg a maximális pontszámot az ítészektől: 28 ponttal lettek gazdagabbak a produkció után.

Nem hozott sikert a Bailamos

Enrique Iglesias egyik legnépszerűbb dala szólalt meg ezután a színpadon Hódi Pamela és Jolly előadásában. Berki Krisztián kedvese láthatóan nem érezte jól magát a dalban, amit a zsűri is észrevett és szóvá is tett. A szó elszáll, a pontszám megmarad: 25 pontot ért a Bailamos című dal ami – mint utólag kiderült – kevésnek bizonyult a továbbjutáshoz.

Hódi Pamela és Jolly kapta a legkevesebb pontot

A Nagy Duett 4. élő adás – kiesett Hódi Pamela és Jolly

Mádai Vivien és Csipa nem maradt magára a színpadon: egy egész asszonykórus szólt mögöttük! A Rolling Stones hallhatatlan slágere meg is hozta a várt sikert, a zsűri 30 pontot adott a népszerű duettnek.

Örökzöld, de lényegesen eltrő stílus: Legyen a Horváth kertben Budán! Sági Szilárd és Völgyesi Gabi ismét remekelt, valami azonban mégis csak hiányzott, hiszen nem kaptak maximumot az előadásra: a 28 pontról indulva várták a közönség szavazatait..

Oláh Gergő és Zimány Linda előrevetítette a nyár hangulatát azzal, hogy a Dolly Roll Windszörny-ét egy strandjelenetbe foglalva adták elő. Mint később kiderült, ezzel a produkcióval nem arattak osztatlan sikert, hiszen megcsapta őket a kiesés szele. A jövő héten ennél több kell!

Csak idő kérdése volt, hogy mikor szólal meg a vasárnap esti showban a Mert a nézését meg a járását című mulatós. Úgy néz ki, hogy A Nagy Duett szerkesztői szerint most jött el az ideje. Peller Károly és Stohl Luca a Parno Graszt feldolgozásában színészi képességeiket is latba vetve adták elő napjaink egyik legnépszerűbb dalát. A zsűri nem is adhatott kevesebbet a maximális pontszámnál.

Ha azon gondolkodnánk, hogy kihez milyen dal illik, akkor témáját tekintve Madár esetén telitalálat az LGT – Boksz című slágere. Judy és Erdei Zsolt jól beleállt a produkcióba, ám nem tudtak a pontozás után maradéktalanul örülni, mivel a zsűrinek „csak” 28 pontot ért a produkció.

Ábel Anita és Emilio vitathatatlanul az egyik legnépszerűbb páros, a James Brown dalt is remekül adták elő. A 28 pont talán kicsit túl szigorú volt az ítészektől, mi megadtuk volna a 30-at!

A Nagy Duett negyedik élő adásának utolsó fellépői Ábrahám Edit és Vastag Csaba voltak. A Hosszú, forró nyár című dalt adták elő, és a romantikus slágerrel megérintették a zsűrit, maximális pontszámot kaptak rá.

Ezen a vasárnapon nem röpködtek olyan sűrűn a 30 pontok, mindössze három páros kapott ennyit , ők viszonylag nyugodtan várhatták a közönség- és a zsűri szavazatok összesítését. A biztos továbbjutók kihirdetése után két páros, Zimány Lindáék és Hódi Pameláék maradtak Tilla mellett.

Forrás, fotó: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Zűrös végítélet 1. évad 9. rész tartalma

Zűrös végítélet amerikai vígjáték-sorozat
Zűrös végítélet 1. évad 9. rész 2017-12-23, 03:45-kor: Jamie élete az elmúlt napokban a feje tetejére áll. Az egész családja, ahol felnőtt hazugságnak...
Tovább

Quantico sorozat 2. évad 17. rész tartalma

Quantico, amerikai krimisorozat
Quantico sorozat 2. évad 17. rész 2017. december 25., hétfő, 23:00-kor: Amikor Alex egyik barátját terrorista cselekménnyel vádolják, hozzá fordul segítségért...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 36. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Oltári csajok 1. évad 36. rész 2017. december 21., csütörtök, 20:30-kor: Hajnal kedvéért János stílust vált, de elég lesz ez ahhoz, hogy végre megakadjon rajta a lány szeme? Manfréd...
Tovább