Nagy Krisztián feladta az X-Faktort

Nem vállalja az élő showban való szereplést, visszalépett Nagy Krisztián az X-Faktor 2017. fiúk kategória egyik versenyzője. Saját döntést hozott arról, hogy feladja, melyet mentora, és a műsor készítői elfogadtak és tiszteletben tartanak. Hogy ez mennyiben befolyásolja a hétvégi élő showt, 11 produkció marad, vagy visszahívnak egy már korábban kiesett versenyzőt?

Az X-Faktor énekese, aki Radics Gigi csapatába került, azzal magyarázta a kialakult helyzetet, hogy a tehetségkutatóra való felkészülés túl nagy megterhelést jelent a számára. Nagy Krisztián döntését Gigi, és az X-Faktor stábja elfogadta és minden jót kívánnak neki a jövőre nézve. Az egyelőre még kérdéses, hogy a fiúk kategóriájába érkezik-e új versenyző, az élő show napjára, október 14-e szombatra.

Nagy Krisztián (középen) nem vállalta az élő showt

Nagy Krisztián, Gulyás Roland, Mézes Norbert

Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív producere kedd este jelentette be a versenyzőknek, hogy Krisztián nem bírta a felkészüléssel járó terheket, ezért önszántából feladta a versenyt.

A videóból kiderült, hogy a hétvégi show további sorsa abból a szempontból még nem dőlt el, hogy 11 produkció marad, vagy visszahívnak egy már korábban kiesett versenyzőt, esetleg más megoldás születik..

Koholák Alexandra lesz az X-Stage műsorvezetője

Koholák Alexandra ÉNB Budapest, X-Faktor 2017
Amellett, hogy Nagy Krisztián feladta a tehetségkutatót, az X-Faktor 2017 sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy Koholák Alexandra lesz az X-Stage műsorvezetője.

Alexa, akit az Éjjel-Nappal Budapestből ismerhetnek a nézők, az X-Faktor 2017 élő adásai alatt a backstageből jelentkezik majd be izgalmas háttértartartalmakkal és backstage live videókkal, az X-Faktor hivatalos Facebook oldalán és számos extra videóval, az xfaktor.hu oldalon.

Az X-Faktor 2017 első élő showját október 14-én szombaton 20:00 órától láthatják a nézők az RTL Klub műsorán.

RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtöki rész tartalma

Éjjel-Nappal Budapest - ÉNB
Éjjel-Nappal Budapest 2017. december 21., csütörtök, 20:05-kor: Tamás elhatározta, hogy jogi úton fogja kényszeríteni apját az apasági tesztre. Csak így tudhatja meg, hogy valóban...
Tovább

Végtelen szerelem 2. évad 44. rész tartalma

Végtelen szerelem török sorozat
Végtelen szerelem 2. évad 44. rész 2017. december 25., hétfő, 18:35-kor: Kemal terve beválik, megszerzi Galip részvényeit, így a Kozcuogluk hatalmának vége. Emir...
Tovább

Elif – A szeretet útján sorozat 77. rész tartalma

Elif - A szeretet útján (2014) török sorozat
Elif - A szeretet útján sorozat 77. rész 2017. december 21., csütörtök, 16:10-kor: Aliye asszony élet és halál között lebeg a kórházban a fényképek által kiváltott szívroham...
Tovább