Norbi és Berni nyerte az Exek az édenben reality műsort

Egy páratlan páros nyerte az Exek az édenben reality műsort! Norbi és Berni vitte az exjátékosok által nekik ítélt fődíjat.

A győzelem pillanata az Exek az édenben vetélkedő fináléjában

A VIASAT3 Exek az édenben című párkereső reality-je tegnap este véget ért. Az indonéziai Bali szigetén végül már csak két pár maradt: hatalmas taktikázással Franciska és Tamás, valamint Berni és Norbi jutott be a fináléba.

Ez történt Exek az édenben fináléban

A műsor utolsó részében nem várt nehézségekbe ütköztek a játékosok, és sokkal több konfliktussal kellett szembenézniük, mint amire számítottak. Reggel váratlanul felbukkant Zsuzsi a villában és ő ébresztette a társaságot: Norbit és Bernit is. Természetesen a féltékenységi jelenet sem maradt el, majd sorban érkeztek tovább a kiesett játékosok: Milán, Barbi, Csaba és végül Andika.

Mint kiderült, az öt kieső nagy szerepet kapott az utolsó felvonásban.

Ti öten nem véletlenül költöztetek vissza a villába. Ti öten lesztek azok, akik eldöntitek, hogy melyik páros nyeri a játékot, és arról is ti fogtok dönteni, hogy mennyi pénzt vihetnek haza. – mondta a műsorvezető, Bódi Sylvi.

A végső ceremónián aztán Barbi nyitotta meg a sort, ő Franciskának és Tamásnak adta a fejenként rendelkezésre álló 2 millió forintot. Őt követte Milán, aki Norbinak és Berninek adta a pénzt, majd így tett Csaba is. Andika következett, aki sírva jelentette ki, hogy – bár Norbi áll hozzá a legközelebb – Franciskának és Tamásnak adja a pénzt. Utoljára Zsuzsi maradt, aki aztán eldöntötte a játékot: Norbinak és Berninek adta a pénzt rejtő csomagot.

Norbi, soha az életemben nem csalódtam még akkorát emberben, mint benned. Úgy éreztem, hogy ezt a tíz évet te fogtad, összecsomagoltad és eldobtad. Nem fogom tudni neked ezt megbocsátani, és soha sem fogom elfelejteni, úgyhogy Norbi, én ezt a zsákot ma nem neked adom, hanem az öcsédnek és a családodnak – mondta Zsuzsi.

Ezután Norbi sírva kért bocsánatot tőle, Franciska és Tamás pedig teljesen felháborodva – és saját magukat győztesként kikiáltva – pakoltak össze. Természetesen Tamás ekkor sem tudta elereszteni a gyeplőt:

Hát szánalmasak egytől egyik, én most is úgy érzem, hogy én vagyok a győztes. Én örülök neki, mert legalább a Berni nyert, jó helyre megy, ezt bírtam intézni.

Forrás: eurolex

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tanárok gyöngye 3. évad 4. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 3. évad 4. rész 2017. december 24., vasárnap, 20:15-kor: Miért akarunk mindig mást mint a másik? Miért bonyolítjuk túl? Miért nem beszélünk őszintén...
Tovább

Csajos hármas 1. évad 4. rész tartalma

Csajos hármas amerikai vígjáték sorozat
Csajos hármas 1. évad 4. rész 2017. december 23., szombat, 03:30-kor: Kimmie anyja New Yorkba érkezik, hogy segítsen megszervezni húga, Jazmine eljegyzési partiját...
Tovább

Tanárok gyöngye 3. évad 3. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 3. évad 3. rész 2017. december 23., szombat, 20:15-kor: Egy fogyatékos gyerek a családban mindenki számára kihívás. Jakobot, a sérült fiút a szülei...
Tovább