Ők lesznek a Feleségek luxuskivitelben főszereplői

Ők lesznek a Feleségek luxuskivitelben reality főszereplői: Köllő Babett, Smalting Dalma, Farkas Rita, Vasvári Vivien, Rubint Réka és Csősz Boglárka. Hogy kik is ők, mivel foglalkoznak és mitől olyan sikeresek? Az alábbi összeállításból kiderül.

Fényűző partik, milliós ruhaköltemények, sportautók, drága ékszerek, botox, plasztika: egyedülálló formátummal és mérhetetlen luxussal jelentkezik a VIASAT3 jövő hét hétfőn, szeptember 25-én. A csatorna legújabb Feleségek luxuskivitelben című saját gyártású műsorában híres és gyönyörű modell, népszerű fitnessguru, operettszínésznő és étteremtulajdonos is szerepel majd, akik mind csinosak, sikeresek, és nem utolsósorban gazdagok.
Ők lesznek a Feleségek luxuskivitelben főszereplői
Most közelebbről is megismerheted a feleségeket a legújabb kisvideókból! És ne feledd: a valóságban semmi sem az, aminek elsőre látszik!

Ők a feleségek luxuskivitelben

Köllő Babett

Köllő Babett 38 éves, színésznő és táncos. Maximalista, aki mindig ezerrel pörög és nevet. Energikus mentalitása sok embernek szúrja a szemét, de ő pont ezt a tulajdonságát szereti magában a legjobban. Mint mondja, aki nem szimpatizál vele, annak le is út, fel is út.

 

Smaltig Dalma

Dalma 31 éves, jelenleg gyermekruhákat tervez. Kollekciójának saját márkája van, illetve egy üzletet is nyitott nemrég. Dalma határozott személyiség, aki nem fél nyíltan kimondani, hogy mire gondol. Dalma imád vásárolgatni, gyengéi a cipők és táskák. Előfordult, hogy másfél milliót költött el egy vásárlás alkalmával.
 

 

Farkas Rita

Rita 48 éves, egy gyorsétterem tulajdonosa. Rengeteg pénzt költ magára, még a haját is fodrász mossa 17 éves kora óta. A testépítés mellett a plasztikai sebészet szintén segítségére volt az álomkülső elérésében. Négy gyönyörű lánya van, akiknek igyekszik mindent megadni, amire vágynak: ruhákat, cipőket, táskákat és ékszereket.
 

 

Vasvári Vivien

Vivien 26 éves, lakberendezéssel, lakások kivitelezésével foglalkozik. A környezetében sokakat meglep, hogy már van egy 3 éves kislánya, Ariana. Imádja a drága cipőket és táskákat, rengetegszer meglepték már 2 millió forintot érő darabokkal. Bármilyen ajándéknak örül, amit szívből adnak és persze annak is, ami nagyon értékes.
 

 

Rubint Réka

Réka 39 éves, fitness edző, életmód tanácsadó és édesanya. Boldog és kiegyensúlyozott életet él, a családja a mindene. Amikor van lehetőség és alkalom a vásárlásra, akkor biztosan egy csinos cipő és egy hozzáillő táska az, ami a szívét megdobogtatja. Emellett a szép napszemüvegeknek sem tud ellenállni.

 

Csősz Boglárka

Csősz Boglárka 33 éves, modellként és színészként kezdte pályáját. Kilenc évvel ezelőtt megismerkedett egy török milliárdossal, Burakkal, akihez feleségül ment. Bogi imádja a gyönyörű és méregdrága cipőcsodákat. Állandóan vásárol, folyamatosan cserélgeti a kollekciókat. Egy bevásárló útja alkalmával akár 30 000 eurót is képes az üzletekben hagyni.

Forrás: eurolex / viasat3

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A vidéki doktor 17. évad 16. rész tartalma

A vidéki doktor Német tévéfilmsorozat
A vidéki doktor 17. évad 16. rész 2017. december 21., csütörtök, 15:20-kor: Ramonának váratlanul a rendelőben születik meg a kisbabája Ulli és Gertrud segítségével...
Tovább

Így nyerhetsz egy menő Samsung tabletet

Hogyan kerül a Tini Nindzsák pizzája a karácsonyfára?
Játszani hív a Nickelodeon! A gyerekcsatorna minden nap kisorsol a játékosok között egy power banket, a főnyeremény pedig egy menő Samsung tablet. Részletek a cikkben.
Tovább

Barátok közt tartalma 2017.12.18 – 12.22

Barátok közt - RTL Klub
Barátok közt tartalma 2017.12.18 - 12.22. Vetítés hétköznaponként 21:25-kor. László elszánja magát, hogy megoldást keressenek Gizellával. Hanna érzelmei újra felélednek Péter iránt, és ebből kifolyólag...
Tovább