Opitz Barbara: 2016. december 10. élő adás – X-Faktor 2016

Opitz Barbara első produkciója az X-Faktor 6. élő showban a Gondolsz-e majd rám című dal volt, másodszor Enya: May It Be című számát adta elő. Nézd újra Tóth Gabi mentoráltjának mindkét produkcióját!

A tehetségkutató legnagyobb esélyese a fiatal lány. Ha kételkednél benne, nézd meg ezt a két videót!

Opitz Barbara így énekelte az Echo slágerét szombat este az hatodik élő adásban.
Videó:

Opitz Barbara: May It Be (Enya)
Videó:

A mentorokat elvarázsolta a szőke lány és a nézők is bíznak benne, hisz továbbjuttatták. A lányok kategória utolsó versenyben lévő tehetsége Opitz Barbara a jövő héten ismét megmutathatja tudását és esélyes arra, hogy megnyerje a 2016-os X-Faktort. A döntőben két fiúval kell majd megmérkőznie, miután a Ham Ko Ham búcsúzott a versenytől.

Forrás: RTL Klub
Címlap fotó: RTL Klub/Nánási Pál

Sztár:

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább