Profilozók 7. évad 5. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Rocher-t behívják Lucas középiskolájába, mivel a fiú verekedésbe keveredett. Rocher szemtanúja… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt!

Profilozók 7. évad
Sorozat címe: Profilozók (Profiage)
Műfaj: krimi
Évad: 7
Korhatár: 15 év.
Aktuális epizód: 5
Premier a AXN műsorán.
Epizódlista:

Vetítés időpontja: 2017. július 12., szerda. , 21:00-kor

Profilozók 7. évad 5. rész tartalma

Az epizód címe: Le Retour

Rocher-t behívják Lucas középiskolájába, mivel a fiú verekedésbe keveredett. Rocher szemtanúja lesz a verekedésben részt vevő másik srác, Eliott Baroin öngyilkossági kísérletének. Még épp időben sikerül neki a tizenéves fiút visszatartani attól, hogy leugorjon az iskola tetejéről. Hazaviszi őt, ahol a fiú édesanyját holtan találják – és a haláleset tíz nappal ezelőtt történt! Hogy élhetett Eliot az édesanyja holttestével ilyen sokáig? Hogy halt meg Carine Baroin? Lehet, hogy a saját fia ölte meg? Az anya és fia egyedül éltek, és Adele felfedezi a betegesen szoros kapcsolat pusztító jeleit a fiúban. Adele-t megérinti a fiú törékeny természete, és nem hajlandó őt gyanúsítani édesanyja meggyilkolásával… egészen addig, amíg Hyppolite meg nem tudja, hogy Eliottot valójában két éves korában elrabolták.

Szereplők: Odile Vuillemin, Juliette Roudet,

Forrás: AXN
Fotó: © TF1 International

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tanárok gyöngye 2. évad 8. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 8. rész 2017. december 3., vasárnap, 20:15-kor: A látszat néha csal.. Pia jó tanuló, szorgalmas diák, akiről senki nem is sejti, hogy milyen...
Tovább

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább