Category Archives: Receptek

Receptek, a hozzávalókkal, az elkészítés módjával és az elkészült étel fotójával. Jellemzően kipróbált, egyszerű és képes receptek kerülnek be a kínálatunkba! Ezt ajánljuk a Csibészke magazinban megjelenő étel leírások esetében. Jó étvágyat ételeinkhez! © Csibészkemagazin.hu
Sütemény receptek | Húsételek | Tészták | Levesek
| … és sok más recept!

Hirdetés:

Becsinált leves receptje

A becsinált levest mi savanyúan, ecettel készítjük és sertéshúst használunk hozzá. Savanyítás előtt tojássárgájával elkevert tejföllel sűrítjük.

Hirdetés:

Pirított sertésmáj receptje

Pirított sertésmáj egyszerű elkészítési módja. A disznótorok kedvelt reggelije a pirított sertésmáj és talán mondani sem kell, hogy a friss májból készítve a legfinomabb.

Gombás-húsos burek receptje

Burek egy török eredetű rétesféleség, mely készülhet sós, vagy édes töltelékkel, rétes- vagy más tészta felhasználásával. Mi húsos, gombás töltelékkel készítettük ezt a nálunk is egyre ismertebb gyorsételt.

Túrós stolni receptje

A túrós stolni süteményt az ünnepek alatt a hagyományos karácsonyi bejgli, a gesztenyés kifli vagy gyümölcskenyér helyett választhatjuk a délutáni tea vagy kávé mellé. A stolni a németek Stollen nevű süteménye, melyet mi túrós változatban adunk közre.

Hirdetés: