Rovat: Receptek

Receptek, a hozzávalókkal, az elkészítés módjával és az elkészült étel fotójával. Jellemzően kipróbált, egyszerű és képes receptek kerülnek be a kínálatunkba! Ezt ajánljuk a Csibészke magazinban megjelenő étel leírások esetében. Jó étvágyat ételeinkhez! © Csibészkemagazin.hu
Sütemény receptek | Húsételek | Tészták | Levesek
| … és sok más recept!

Különleges vadreceptek az őszi estékre

Ínycsiklandozó vadételek novembertől a Vadászok konyhájában! Miként illik össze a fácánhús az almával és a tormával? Hogyan kell elkészíteni az osso buccot? Mi is pontosan a pejsli? A Vadászok konyhája a klasszikus főzőműsorok elemeit vegyíti a talk show-k könnyed, vidám hangulatával, amelyből a legfinomabb vadreceptek mellett egyéb hasznos ötleteket és főzési technikákat is elleshetnek a… Olvasd tovább »

Becsinált leves receptje

A becsinált levest mi savanyúan, ecettel készítjük és sertéshúst használunk hozzá. Savanyítás előtt tojássárgájával elkevert tejföllel sűrítjük.