Rising Star – kialakult a döntő mezőnye

Rising Star – innen indultunk, most meg már  kialakult a döntő mezőnyeAz első hazai Rising Star döntőjébe jutott Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A finálét jövő vasárnap rendezik.

A Rising Star TOP6 két fordulós élő show első részében két dolgot döntöttek el egymás között az énekesek. Az egyik, hogy a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a döntő résztvevője lett, a másik, hogy a versenysorozat egyik legtapasztaltabb énekese, Gondi Helén biztosan kiesett a versenyből.

Várhegyi Lucas Palmira a Survivor és az I will survive című dalok mixét adta elő, mellyel hatalmas sikert és 79%-ot ért el. Gondi Helén a Bang Bang című dallal mindössze 43%-ot gyűjtött, ezért búcsúznia kellett a Rising Startól.

Oldalunkon visszanézhetik az összes produkciót!

A második körbe – azaz veszélyzónába – jutott Singh Viki, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A Szlovákiából érkezett fiú lépett először a színpadra és Cserháti Zsuzsa csodálatos dalát énekelve rendkívül magasra tette a mércét: 73%-ot ért el! Ezen az estén többé már nem is emelkedett fel a fal! Hogy lehet ez? Íme:

A Srámeket követő Czibi Norbertnek a Fényév távolság című dallal nem sikerült falat emelnie, egy százalékkal elmaradt Peter mögött, és ugyan így járt Fehérvári Gábor Alfréd is, a Neked írom a dalt című LGT slágerrel.

Az utolsó énekes produkciója előtt tehát Alfréd állt a kieső helyen. Singh Viki az elődöntő zárásaként az Ain’t Nobody című dalt énekelte és nem tudta megemelni a falat, így kialakult a Rising Star döntőjének mezőnye: Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd lép majd fel a fináléban a végső győzelemért.

TV2
Fotók: TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}

a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a Risisng Star döntő résztvevője lett

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

A védelmező 1. évad 7. és 8. rész tartalma

A védelmező amerikai sci-fi fantasy sorozat
Vetítés időpontja: 2018. január 28., vasárnap, 14:00-kor. Skouras fejvadászai ismét rajtaütnek Tate-en és Bón. A kislányt altató lövedék éri az egyik támadótól, ettől pedig kómába esik. Winter végső elkeseredésében...
Tovább

A mi kis falunk 2. évad 1. rész tartalma

A mi kis falunk 2. évad
Vetítés időpontja: 2018. február 3., szombat, 20:00-kor. Gyuri sokkos állapotban szembesül azzal, hogy a kocsija szőrén-szálán eltűnt, a polgármestert pedig balul elsült hajfestési kísérlete taszítja kétségbeesésbe...
Tovább

A szultána 2. évad 44. rész tartalma

A szultána török történelmi sorozat
Vetítés időpontja: 2018. február 3., szombat, 14:50-kor. A szultán olyan döntést hoz, amihez Kösem szultána szava is kevés. A Válide tehetetlen, idősebbik leányát férjhez adják. Ester asszony elárulja fogva...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?