Rising Star – kialakult a döntő mezőnye

Rising Star – innen indultunk, most meg már  kialakult a döntő mezőnyeAz első hazai Rising Star döntőjébe jutott Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A finálét jövő vasárnap rendezik.

A Rising Star TOP6 két fordulós élő show első részében két dolgot döntöttek el egymás között az énekesek. Az egyik, hogy a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a döntő résztvevője lett, a másik, hogy a versenysorozat egyik legtapasztaltabb énekese, Gondi Helén biztosan kiesett a versenyből.

Várhegyi Lucas Palmira a Survivor és az I will survive című dalok mixét adta elő, mellyel hatalmas sikert és 79%-ot ért el. Gondi Helén a Bang Bang című dallal mindössze 43%-ot gyűjtött, ezért búcsúznia kellett a Rising Startól.

Oldalunkon visszanézhetik az összes produkciót!

A második körbe – azaz veszélyzónába – jutott Singh Viki, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd. A Szlovákiából érkezett fiú lépett először a színpadra és Cserháti Zsuzsa csodálatos dalát énekelve rendkívül magasra tette a mércét: 73%-ot ért el! Ezen az estén többé már nem is emelkedett fel a fal! Hogy lehet ez? Íme:

A Srámeket követő Czibi Norbertnek a Fényév távolság című dallal nem sikerült falat emelnie, egy százalékkal elmaradt Peter mögött, és ugyan így járt Fehérvári Gábor Alfréd is, a Neked írom a dalt című LGT slágerrel.

Az utolsó énekes produkciója előtt tehát Alfréd állt a kieső helyen. Singh Viki az elődöntő zárásaként az Ain’t Nobody című dalt énekelte és nem tudta megemelni a falat, így kialakult a Rising Star döntőjének mezőnye: Várhegyi Lucas Palmira, Peter Sramek, Czibi Norbert és Fehérvári Gábor Alfréd lép majd fel a fináléban a végső győzelemért.

TV2
Fotók: TV2 Sajtószoba

{adinserter 4}

a legtöbb százalékot elért Várhegyi Lucas Palmira további produkció nélkül biztosan a Risisng Star döntő résztvevője lett

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább

Vélemény, hozzászólás?