Seprűből készült gitárral jutott tovább az X-Faktor egyik versenyzője

Az X-Faktor 2017 harmadik válogatójában mulatságos és megható produkciókból is volt bőven. Berta Dániel egy seprűből készült gitárral lépett fel, egy másik versenyző pedig annyira hamis volt, hogy azt az egyik mentor már továbbjutásra érdemesnek tartotta. Ez a mentor Gáspár Laci volt, akit sikerült az este folyamán vérig sérteni! Lássuk részletesen, hogy mi történt a szombat esti show-n!

Az RTL Klubon szombat este a sírásé és nevetésé volt a főszerep.

X-Faktor harmadik válogatás

Az X-Faktor 2017-es évadának, harmadik adása vicces percekkel kezdődött. A közönség és a mentorok remekül szórakoztak, amikor Rafael Zsolt a She Will Be Loved (Maroon 5) című dalt adta elő, rettentő hamis hangját egyéni humorával fűszerezte meg. Ő volt az a versenyző, aki annyira hamisan énekelt, hogy az már-már továbbjutást ért:

Rafael Zsolt az X-Faktor válogatáson

„Imádunk, nagyon jó fej vagy!” – mondta Gáspár Laci, aki egy igen szavazattal köszönte meg a vidám pillanatokat, ám a fiú végül 3 nemmel távozott. Majd következett Pál-Balázs Karmen, akit lélegzetvisszafojtva hallgatott a publikum, így egyértelmű volt, hogy továbbjutott.

Nagy Bettina és Kajli László produkciójukkal egy sajátos mesevilágot teremtettek, amit ByeAlex nagyon élvezett.

ByeAlex a múlt héten besértődött mentortársaira, most ő volt az, aki megzavarta a mentorok nyugalmát azzal, hogy beszólt Gáspár Lacinak. A szépen nyírt szakállú társának azt tette szóvá, hogy az este folyamán egész testében izzad. Laci ezen úgy megsértődött, hogy Kiss Ramónának egy rendkívüli produkcióval kellett megenyhíteni: elénekelte neki Postássy Juli – Puszi nyuszi című számát! Ez véget is vetett a hisztinek…

A zenekarok is bizonyítottak szombaton, a Radio Mobster, a Peaks Of Kings, a Chain Bridge, az L.S.D. és a Diary simán továbbjutottak négy igennel.

Utánuk következett Nagy Krisztián, aki különleges karakterével és hangjával meggyőzte a mentorokat, majd jött az a seprűs produkció, melynek során abszolút nem söpörtek, hanem:

Berta Dániel az X-Faktor válogatáson

Berta Dániel egy seprűből készült gitárral érkezett és nem csak furcsa hangszerének köszönhette a továbbjutást. A Lonely Boy (The Black Keys) című dallal biztosan jutott tovább. A legutolsó produkció pedig könnyeket csalt a mentorok szemébe, amikor Ricco és Claudia duóját hallgatták, majd állva tapsoltak nekik.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Zűrös végítélet 1. évad 9. rész tartalma

Zűrös végítélet amerikai vígjáték-sorozat
Zűrös végítélet 1. évad 9. rész 2017-12-23, 03:45-kor: Jamie élete az elmúlt napokban a feje tetejére áll. Az egész családja, ahol felnőtt hazugságnak...
Tovább

Quantico sorozat 2. évad 17. rész tartalma

Quantico, amerikai krimisorozat
Quantico sorozat 2. évad 17. rész 2017. december 25., hétfő, 23:00-kor: Amikor Alex egyik barátját terrorista cselekménnyel vádolják, hozzá fordul segítségért...
Tovább

Oltári csajok 1. évad 36. rész tartalma

Oltári csajok magyar tv-sorozat
Oltári csajok 1. évad 36. rész 2017. december 21., csütörtök, 20:30-kor: Hajnal kedvéért János stílust vált, de elég lesz ez ahhoz, hogy végre megakadjon rajta a lány szeme? Manfréd...
Tovább