Szabó Győző így látja a Konyhafőnök zsűrit – videó!

Szabó Győző görbe tükröt mutatott a Konyhafőnök VIP zsűrijének. A színművész mindhárom zsűritag bőrébe belebújt, hogy legjellemzőbb gesztusaikat, szófordulataikat parodizálja.

Hirdetés:

A színművész késélre menő küzdelmet folytatott a Konyhafőnök VIP versenyében, ahol egészen a döntőig menetelt. Bár számára már véget ért a 2017. évi verseny, azt mondja, egy életre szóló élmény volt a Konyhafőnök VIP-ben töltött idő, így hát méltó módon szeretett volna köszönetet mondani érte.

Győző elképesztő színészi képességeiről tett tanúbizonyságot azzal, hogy a versenyben való részvételét megkoronázta egy általa készített paródiával, melynek középpontjában a zsűri, vagyis Wossala Rozina, Fördős Zé és Sárközi Ákos állnak. A színész mindhármuk bőrébe belebújt, mókásan lemodellezve azt, milyen is a megmérettetés egy versenyző, egész pontosan az ő szemszögéből. Az általa megálmodott paródiából végül egy kisebb, akár önálló estnek is beillő előadás kerekedett. Produkcióját a kamerák is rögzítették, mert a célja azt volt, hogy derűs, kacagtató pillanatokat szerezzen ezzel nemcsak a zsűrinek és a stábnak, hanem most már a nézőknek is.

Szabó Győző a Konyhafőnök zsűri egyszemélyben

Imádtam itt lenni. Köszönök mindent a Konyhafőnök teljes stábjának, mindenkinek – köszönt el a színművész ezzel a paródiával a versenytől, mely 2017 április 28-ig folytatódik, amikor is kiderül, kié lesz a konyhafőnöki cím és a 10 millió forintos főnyeremény.

Forrás: RTL Magyarország

Ha tetszik, jelezd nekünk: