Szeptember 2-án indul a 2017-es X-Faktor

Azt már korábban lehetett tudni, hogy 2017 őszén indul az X-Faktor legújabb évada, most már a pontos kezdési időpont is megvan. Röviden összefoglaljuk az új idény fontosabb tudnivalóit.

2017. szeptember 2-án, szombaton este 8 órakor rajtol az RTL Klub várva várt tehetségkutatója, az X-Faktor legújabb szériája.

A műsor első adásának kezdési időpontján kívül annyit még lehet tudni, hogy a show minden alkalommal szombatonként 20.00-kor kezdődik majd az RTL Klubon és idén is a Válogatás izgalmas, humoros és olykor megható pillanatai kerülnek képernyőre először.

2017-ben az X-Faktor új műsorvezetőt kapott, a Barátok közt-ből távozó Kiss Ramóna új szerepkörben mutatkozik meg a közönség előtt.

Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott - X-Faktor 2017

Újdonság még a tehetségkutató közönségének: megújult a mentorgárda! Három évad után győztes mentorként távozott Tóth Gabi az X-Faktorból, a Gáspár Laci, ByeAlex és Puskás Peti alkotta férfi trióhoz újoncként Radics Gigi csatlakozott női mentorként.

A fiatal énekesnő hatalmas lelkesedéssel várja, hogy rátaláljon mentoráltjaira és segítse őket tehetségük kibontakozásában.

Forrás: RTL Klub
Fotó: http://rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Álmodj velem! 1. évad 22. rész tartalma

Álmodj velem! mexikói sorozat
Vetítés időpontja: 2018. január 31., szerda, 15:45-kor. Nestor foglyul ejti Pablot és Cindyt. Carmen és Othón összevesznek, miközben Maia magára vállalja öccse halálának okát. Othón arra kéri Federicót, hódítsa...
Tovább

Mámoros szerelem 1. évad 65. rész tartalma

Mámoros szerelem mexikói sorozat
Vetítés időpontja: 2018. február 1., csütörtök, 16:00-kor. Miguel és Luciana között egyre nő a feszültség és nem igazán jutnak dűlőre egymással. David eközben közli Gracielával, hogy nem lehet...
Tovább

A vidéki doktor 19. évad 12. rész tartalma

A vidéki doktor Német tévéfilmsorozat
Vetítés időpontja: 2018. február 1., csütörtök, 15:10-kor. Jan Bergmann, a vidéki orvos hiányolja a családját. Maren és a fia, Florian a fogadóban lakik, és ez a helyzet mindenkit...
Tovább