Tatai Róbert nyerte a Séfek Séfe gasztro-tehetségkutató műsorát

A TV2 gasztro-tehetségkutató műsora véget ért pénteken, az utolsó, mindent eldöntő adás Tatai Róbert győzelmét hozta. A döntő 3 fős mezőnyébe Vomberg Frigyes csapatából senki nem jutott be, míg Wolf András csapatából ketten is esélyt kaptak a győzelemre. Aki pedig a látottak alapján kedvet kapott arra, hogy a második évadban megméresse magát, az akár itt is jelentkezhet. Lássuk a részleteket a TV2 közleményéből:

Tatai Róbert nyerte a Séfek Séfe vetélkedőt. A 23 éves szlovákiai szakács fiú magabiztos menetelés után megnyerte a TV2 gasztro-tehetségkutató műsorát, és az ezzel járó 10 millió forintos fődíjat, és a 3 hetes franciaországi Paul Bocuse Intézet szakmai továbbképzését. Wolf András tanítványa alig várja, hogy Lyonba utazzon tanulni.

Tatai Róbert, a Séfek Séfe nyertese

Több száz jelentkező közül végül Tatai Róbert nyerte a Séfek Séfe vetélkedőt

Több száz jelentkező közül került ki az a 30 amatőr és profi szakács, akik közül egy három napos tréningen Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András csapatot választott magának, hogy a Séfek Séfe feladatait teljesítve a végső küzdelemig vezesse tanítványait.

A csapatversenyeket mindhárom séf hat tehetséggel a háta mögött kezdte meg. A döntőbe Krausz Gábor csapatából Czifra Zalán, míg Wolf András csapatából Szendrei Bence és Tatai Róbert jutott. Kétórás feszített munka várt a fiúkra, akiket három fogásos menüjük elkészítésében korábbi csapattársaik segítették. A séfek már csak szurkolhattak tanítványaiknak, a Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntöttek olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. A három fiú közül végül Tatai Róbert menüje győzte meg leginkább a zsűrit, így ő örülhetett az eredményhirdetéskor.

Mikor Nóri kimondta a nevemet, igazából fel sem fogtam, mi történt. Nagyon boldog voltam, mindenki a nyakamba ugrott és úgy éreztem, mintha egy másik világ kapui nyíltak volna ki előttem – árulta el Robi. – Kicsit kockázatos menüt választottam, de nagy volt a tét és két erős ellenfelem volt, így nem volt más választásom. A legtöbb támogatást a családomtól, a séfemtől, Wolf Andrástól és a csapatomtól kaptam, amit ezúton is köszönök nekik – tette hozzá a Séfek Séfe győztese, aki már kiskora óta szakácsnak készült.

Apró lépésekkel a győzelem felé:

Mindig csak egy-egy kisebb célt tűztem ki magam elé, először arra koncentráltam, hogy valamelyik séf csapatába bekerüljek, utána annak örültem volna, ha két-három fordulón túljutok. Ahogy egyre közelebb került a döntő, úgy kezdtem el azon gondolkozni, milyen jó lenne meg is nyerni a versenyt. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült – mondta Robi, aki alig várja, hogy ott legyen Lyonban és tanuljon. A győztes álma, hogy saját éttermet nyisson.

Wolf András így értékelte versenyzője teljesítményét:

Nagyon örülök, Robi megérdemelte a győzelmet, nagyon megérdemelte. Nem csak a döntőben nyújtott teljesítménye miatt, hanem az egész verseny alatt tapasztaltak miatt. Az a kiegyensúlyozottság, ami neki van, szerintem nagyon kell egy ilyen győzelemhez. Egy tehetséges, céltudatos srác, nagyon jó ízérzékkel. Beérett a munka, nagyon büszke vagyok rá – árulta el a győztes séfje, Wolf András.

Jelentkezés itt a Séfek Séfe második évadba!

Aki Tatai Róbertet és a többi tehetséget látva kedvet kapott a főzéshez, és maga is versenybe szállna a Séfek Séfe címért, az már jelentkezhet a széria második évadára:

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Alisa 1. évad 235. rész tartalma

Alisa német szappanopera
Alisa 1. évad 235. rész 2017. december 22., péntek, 17:00-kor: Tamara és Lars is jó híreket kapnak az iskoláiktól, ami össze is hozza őket. Hanna úgy...
Tovább

Zűrös végítélet 1. évad 9. rész tartalma

Zűrös végítélet amerikai vígjáték-sorozat
Zűrös végítélet 1. évad 9. rész 2017-12-23, 03:45-kor: Jamie élete az elmúlt napokban a feje tetejére áll. Az egész családja, ahol felnőtt hazugságnak...
Tovább

Quantico sorozat 2. évad 17. rész tartalma

Quantico, amerikai krimisorozat
Quantico sorozat 2. évad 17. rész 2017. december 25., hétfő, 23:00-kor: Amikor Alex egyik barátját terrorista cselekménnyel vádolják, hozzá fordul segítségért...
Tovább