Túszjátszma 1. évad 11. és 12. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Duncanék megtudják, hogy a kormány egy bérgyilkos bérelt fel azzal a feladattal, hogy megöljék az… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16 év.

Túszjátszma (Hostages 1) sorozat
Sorozat címe: Túszjátszma
(Hostages)

Műfaj: krimi, akciófilm
Évad: 1. Aktuális epizód: 11. és 12
Premier az RTLKlub műsorán.
Szereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Tate Donovan, Sandrine Holt, Rhys Coiro, Quinn Shephard, Mateus Ward, Billy Brown, Mary Elizabeth Mastrantonio, Jim True-Frost

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 2., szerda, 00:00-kor

Túszjátszma 1. évad 11. és 12. rész tartalma

11. Alkalmi szövetség

Hirdetés:

Duncanék megtudják, hogy a kormány egy bérgyilkos bérelt fel azzal a feladattal, hogy megöljék az elnököt a New York-i látogatása során. A feladatuk, hogy ezt megakadályozzák, hiszen az elnök halálával Nina Duncan felesége is meghalna. Ellen nagy segítségükre van az akcióban, létfontosságú iratokat szerez be a túszejtőknek.

12. A túlélés ára

Közeleg az elnök műtétjének napja, és Ellen egyre inkább úgy gondolja meg kell tennie, amire Duncan kéri, mi több, már-már együtt érez a férfival. Brian azonban ezt nem tűri, sikerül szereznie egy telefont, mellyel felhívja Ninát, Duncan feleségét, aki szembesíti ezzel a férjét. Eközben világossá válik, hogy Sandrine kémkedik a csapatról, és jelent róluk a titkosszolgálatnak.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: