Túszjátszma 1. évad 13. és 14. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (1 szavazat, átlaga: 5,00)
Loading...

Ellen meggondolja magát, nem hajlandó megölni az elnököt, és ehelyett új alkut ajánl Duncannek… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16 év.

Túszjátszma (Hostages 1) sorozat
Sorozat címe: Túszjátszma
(Hostages)

Műfaj: krimi, akciófilm
Évad: 1. Aktuális epizód: 13. és 14
Premier az RTLKlub műsorán.
Szereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Tate Donovan, Sandrine Holt, Rhys Coiro, Quinn Shephard, Mateus Ward, Billy Brown, Mary Elizabeth Mastrantonio, Jim True-Frost

Vetítés időpontja: 2017. augusztus 9., szerda, 00:30-kor

Túszjátszma 1. évad 13. és 14. rész tartalma

A 13. epizód címe: Pálfordulás

Hirdetés:

Ellen meggondolja magát, nem hajlandó megölni az elnököt, és ehelyett új alkut ajánl Duncannek. Ha a férfi megvédi a gyerekeit, ő megszerzi az elnök csontvelőjét. Ezalatt Duncan felesége Nina még mindig nem tudja megemészteni a férje tettét, és bár a nevelőapja és testvére is győzködi, végül úgy dönt, fogja a lányát, Sawyert és elmennek a városból. Sandrine is alkut köt a titkosszolgálat ügynökével, a feladata, hogy ha a doktornő végzett a műtéttel, és az elnök meghal, felrobbantsa a társai kocsiját.

A 14. epizód címe: Együtt egymás ellen

Egy nappal az elnök műtéte előtt, Ellen, a First Lady belemegy abba, hogy a vérmintát titokban kivigye a kórházból. Valójában Ellen így leplezné csontvelő mintát. Morgan és Brian is sikeresen kijutnak a házból Duncan segítségével, és úton vannak Jake-hez, akit már korábban kimenekítettek, a halálát álcázva, de amikor odaérnek Archer az egyik túszejtő várja őket. Sandrine árulására is fény derül, de Duncan nem végez vele, mert a segítségére van szüksége, hogy kimentse a feleségét és a kislányát Blair ezredes, avagy a titkosszolgálat fogságából.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: