Túszjátszma 1. évad 9. és 10. rész tartalma

Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag (Még nics szavazat, légy az első!)
Loading...

Ellen megtalálja Duncan feleségét egy kórházban, és vele próbálná sakkban tartani a férfit… Olvasd tovább az epizód tartalmát a kép alatt! Korhatár: 16 év.

Túszjátszma (Hostages 1) sorozat
Sorozat címe: Túszjátszma
(Hostages)

Műfaj: krimi, akciófilm
Évad: 1. Aktuális epizód: 9. és10.
Premier az RTLKlub műsorán.
Szereplők: Toni Collette, Dylan McDermott, Tate Donovan, Sandrine Holt, Rhys Coiro, Quinn Shephard, Mateus Ward, Billy Brown, Mary Elizabeth Mastrantonio, Jim True-Frost

Vetítés időpontja: 2017. július 26., szerda, 00:35-kor

Túszjátszma 1. évad 9. és 10 . rész tartalma

9. Elvarratlan szálak

Hirdetés:

Ellen megtalálja Duncan feleségét egy kórházban, és vele próbálná sakkban tartani a férfit, mígnem kapja a hírt, hogy Boyd, a lánya barátja is meghalt. Váratlanul megjelent a házukban, és az egyik túszejtő lelőtte. Hoffman, a titkosszolgálat ügynöke, aki az elnök műtétjét érintő incidenseket vizsgálja, egyre inkább gyanítja, hogy valamiféle összeesküvés állhat az ügy mögött, és hogy a doktornő fenyegetés áldozata lehet.

10. Az igazság fogságában

Ellen elkéri Duncantól a felesége orvosi jelentéseit, hogy átnézze a nőnek szánt donorok listáját és mintáit. Talál egy hölgyet, akinek megfelelő a mintája, s akiről kiderül, hogy Nina édesanyja. A híresztelések ellenére, tehát nem halt bele a szülésbe. Közben Blair saját akcióra szánja el magát. Felbérel egy bérgyilkost, hogy végezzen az elnökkel annak New York-i látogatása során.

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Ha tetszik, jelezd nekünk: