Új szerepkörben tér vissza az X-Faktorba az énekesnő

Vince Aliz Liza a népszerű tehetségkutató showműsorban fog közreműködni. A 2016-os széria énekesnője visszatérhetne akár versenyzőként is, hisz volt már ilyenre példa. Ám ő ezúttal az X-Faktor kulisszái mögött segíti a stáb munkáját.

Ugye emlékszel még Vince Alíz Liza különleges egyéniségére?
Vince Aliz Liza az X-Faktor 2016 énekese

Mi lesz Liza feladata?

Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában. A lány különleges hangjával és egyéniségével kivívta mentora és a nézők elismerését is. Liza miután kiesett a tehetségkutatóból, tovább folytatta énekesi karrierjét, ám nemrég kiderült, hogy egy újabb kihívás is vár rá. Az énekesnő az X-Faktor 2017-es szériájában a casting stáb munkáját segíti.

Liza nyilatkozata előtt lássuk, hol találsz hasznos infókat az idei versenyről:

Hogy mi újság az idei X-faktorral, hogy lehet jelentkezni az idei tehetségkutatóba? A 2017-es széria hivatalos honlapján az összes információt megtalálod!

Lássuk, mit mond az új kihívásról az énekesnő!

Mielőtt jelentkeztem az X-Faktorba sosem gondoltam, hogy egy tehetségkutatóban színpadra lépjek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül kihasználtam ezt a hatalmas lehetőséget. Az idei szériába jelentkező énekeseknek azt a szemléletet szeretném átadni, hogy ne féljenek egy számukra ismeretlen szituációtól és tegyék próbára önmagukat és a tehetségüket. Nagyon élvezem, hogy jelenleg a stáb munkáját segíthetem, hiszen mindig érdeklődéssel figyeltem, hogyan zajlik a háttérmunka és hogyan állnak össze hétről-hétre az élő showra a produkciók. A casting stábbal már a legelejétől figyelemmel kísérhetem a tehetségek útját a döntőig és ez nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik – mondta Liza.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.hu

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Címlapról:

Tóth Bettina egy hajszállal maradt le a 2017-es X-Faktor döntőről

Az X-Faktor 2017 döntőbe jutott énekesei
Tóth Bettina párbaj után esett ki az X-Faktor döntő előtti utolsó adásában. A tehetségkutató szombati, hatodik élő showjában eldőlt tehát, kik lesznek az X-Faktor 2017 döntősei!
Tovább

Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész tartalma

Tanárok gyöngye német komédia sorozat
Tanárok gyöngye 2. évad 7. rész 2017. december 2., szombat, 20:15-kor: Tesztoszteron szag a levegőben! Megalakul a suli box szakköre, Stefan számára azonban valódi...
Tovább

Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész tartalma

Korhatáros szerelem magyar sorozat
Korhatáros szerelem 1. évad 1. rész 2017. december 2., szombat, 21:30-kor: A 13 részes romantikus vígjátéksorozat Budapesten játszódik, ahol a háromgyermekes anyuka ...
Tovább