Válótársak 2. évad 8. rész tartalma

By Csibészke Magazin | 2016-12-30
Olvasói értékelés: 1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 Csillag

Válótársak 2. évad 8. rész: Ugyan Bálint hallani sem akar válásról, Zsófival együtt mediátorhoz fordulnak, hogy a gyerekek számára megkönnyítsék a helyzetet. Miután Tamara meglátogatja, az aszexualitásával küzdő Dalma váratlan lépésre szánja el magát Dáviddal kapcsolatban. A terhes Szonja minden apróságért riasztja Jocit, ezt Hilda, az anyós nem nézi jó szemmel. Joci közben kínos helyzetbe keveredik Dávid lányával, Noémivel.

Hirdetés:

A Válótársak három válófélben lévő férfi – Bálint, Dávid és Joci – története, akik az újrakezdés hol fájdalmas, hol örömteli kalandjait átélve a legjobb barátok lesznek. Megtekintése 16 éven aluliaknak nem ajánlott!

Országos tv-premier az RTL Klub műsorán: 2017.01.12-én, csütörtöki napon, 21:25-kor.

Válótársak 2. évad 8. rész

Válótársak 2. évad 8. rész

Előzmények: Sáfár Bálint (Stohl András), Jakab Dávid (Scherer Péter) és Hatvani Joci (Lengyel Tamás) a legjobb barátok. Nem elég, hogy felnőtt férfiember létükre együtt laknak a Kanlakban, de közös bennük, hogy mindhárman éppen válófélben vannak.
Bálintot, a sármos ingatlanügynököt az első évadban hűtlensége miatt kidobta a felesége, Zsófi (Gubás Gabi). Bálint most mindent elkövet, hogy visszakapja Zsófit, gyerekei anyját, akibe egyébként a mai napig szerelmes. Zsófi azonban már Bálint öccse, Péter (Nagy Ervin) iránt táplál gyengéd érzelmeket. Miközben Bálint minden követ megmozgat, hogy felesége és öccse bimbózó románcát szétzúzza, saját magán képtelen uralkodni, és továbbra is fűvel-fával csalja Zsófit.
Dávidot, a gazdag vállalkozót tizenhat év házasság után ejtette a neje, Tamara (Balsai Móni) mert túl unalmasnak találta. Dávid ekkor kapott egy szívrohamot, és rövid úton beleszeretett az őt kezelő doktornőbe, Dalmába (Kovács Patrícia). Dávid a második évadban mindent elkövet, hogy szorosabbra fűzze a viszonyt Dalmával, miközben tovább háborúzik exével a felosztandó közös vagyonért. Ám minél keményebb kézzel bánik Dávid a feleségével, Tamara fura mód annál inkább kívánja.
Joci és Szonja (Földes Eszter) hosszú évekig próbálkoztak, de nem lett gyerekük. Ahogy szakítottak, Szonja teherbe esett, és most ikreket vár. Joci megpróbálja kivonni magát az apaszerepből, ezért ügyvédet fogad: Leonórát (Dobó Kata), akivel hamarosan randizni kezd. Joci megpróbál felépíteni egy új életet, de Szonja, ez a zavarodott lány nem fogja hagyni, hogy szerelme valaki másé legyen.

Válótársak szereplők

Stohl András (Sáfár Bálint)
Lengyel Tamás (Hatvani Joci)
Scherer Péter (Jakab Dávid)
Gubás Gabi (Sáfár Zsófi)
Földes Eszter (Vándor Szonja)
Balsai Mónika (Jakab Tamara)
Börcsök Enikő (Hilda, Joci anyja)
Kovács Patrícia (Dr. Szatmári Dalma)
Dobó Kata (Dr. Kovács Leonóra)
Gryllus Dorka (Majoros Éva)
Nagy Ervin (Sáfár Péter)
Bartsch Kata (Gabi, Bálint titkárnője)
Kocsis Mariann (Katalin, Dávid titkárnője)
Seress Zoltán (Vilmos, Dávid ügyvédje)
Tóth Andi (Dávid és Tamara lánya)

Forrás: RTL Klub/Sajtóklub

Hirdetés: