10 kihagyhatatlan filmmel hangol az Oscar-díj átadóra a Paramount Channel

A bemutatásra kerülő, korábbi Oscar nyertes filmekről magyar hírességek mondják el a véleményüket. Összefoglalónkból megtudhatod, hogy kik ők és melyek azok a filmek, melyeket a 2017-es díjkiosztó előtti héten bemutat a Paramount Channel. A cikk végén egy összefoglaló táblázatban felsoroljuk a filmeket és a vetítések pontos időpontját is!

10 kihagyhatatlan film és 10 hazai sztár

A legsikeresebb filmekkel hangol a Paramount Channel a február 26-i Oscar-díjátadóra: érkezik többek között Az angol beteg, a Schindler listája, A Zongorista, az Egy makulátlan elme örök ragyogása, az Apollo 13, A Sólyom végveszélyben, az Amerikai szépség, a Vérző olaj, Született július 4-én és A leleményes Hugo is.

Az angol beteg a kihagyhatatlan film TOP10-ben

Az alkotásokat ismert színészek, színésznők, filmrendezők és humoristák ajánlják az Oscar-héten: Kurta Niké, Deák Kristóf, Hámori Gabriella, Peller Anna, Ráskó Eszter, Madarász István, Kovács András Péter, Nyáry Krisztián, Szabó Simon és Lengyel Tamás személyes élményeiket, benyomásaikat is megosztják a filmcsatorna nézőivel.

Ugye tudod, hogy fenti hírességek közül Deák Kristóf akár meg is nyerhet egy Oscar szobrocskát?

Az angol beteg – Kurta Niké

Először 12 éves koromban láttam az Angol beteg című filmet, amelyben a műfaji sokszínűsége miatt szerintem mindenki megtalálja azt, ami érdekes lehet számára. A kedvencem a tábortűz körüli jelenet, amely kiemelkedik rögtön az egész filmből és látszanak a szereplők közti nexusok is. Nyilván voltak benne feszült részek: például, amikor az aknamezőn mennek végig, azt egyszerűen nem bírom nézni. Szerintem példaértékű Hana karaktere: igazi túlélő típus, aki magával ragadó mosollyal megy végig rengeteg tragédián” – mondta el véleményét a kilenc Oscar-díjat nyert Angol betegről Kurta Niké színésznő, aki elsősorban olyan nőknek ajánlja a filmet, akiknek éppen szívfájdalma van.

Egy makulátlan elme örök ragyogása – Deák Kristóf

Deák Kristóf rendező

A Mindenki című 2017-es Oscar-díjra jelölt rövidfilm rendezője, Deák Kristóf az Egy makulátlan elme örök ragyogásáról osztotta meg emlékeit a Paramount Channel filmcsatornával.

A mozis bemutatókor láttam először az alkotást és rögtön utána újra meg akartam nézni. Arra nem számítottam, hogy ilyen zseniálisan fogja ötvözni a film a sci-fit, a thrillert és a romantikus komédiát. Ez volt talán az egyik első film, amiben a számítógépes effekteket valahogy arra használták, hogy emberi érzelmeket adjanak át” – árulta el Kristóf, aki a szerelemről újat is tanult az Egy makulátlan elme örök ragyogásából. – Nem baj, ha néha fáj és nem mindig az a legjobb, hogyha elfelejtjük azt, ami fáj. Ezért nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek a filmet, aki szerelmes, az volt vagy az akar lenni.

Oscar-díjat nyert alkotások február 20-tól 26-ig, a díjátadó hetében a Paramount Channel műsorán!

A kihagyhatatlan filmek és a vetítések pontos időpontja

Február 20-án 21.00 órától: Született július 4-én
Február 20-án 23.55 órától: Amerikai szépség
Február 21-én 21.00 órától: A Sólyom végveszélyben
Február 22-én 21.00 órától: A Zongorista
Február 23-án 21.00 órától: Vérző olaj
Február 24-én 21.00 órától: Az angol beteg
Február 25-én 18.10 órától: Apollo 13
Február 25-én 21.00 órától: Schindler listája
Február 26-án 18.45 órától: Egy makulátlan elme örök ragyogása
Február 26-án 21.00 órától: A leleményes Hugo

Van a filmek között olyan, amit még nem láttál? Akkor itt a lehetőség, nézd meg! Nem fogod megbánni…

Forrás: RedLemon

Scroll to top