Impresszum

Minden jog fenntartva!

Tilos a csibeszkemagazin.hu weboldal bármely fotójának, írott anyagának vagy részletének újraközlése a szerző, illetve az oldal írásbeli engedélye nélkül!

Jogi irányelvek

A csibeszkemagazin.hu oldalon történő böngészés egyben azt is jelenti, hogy a látogató egyetért és elfogadja a Jogi irányelveket. Amennyiben a látogató a Jogi irányelveket mégsem fogadja el, úgy kérjük a csibeszkemagazin.hu weblap használatának mellőzésére!

Jogi irányelvek: A csibeszkemagazin.hu a tőle telhetően mindent megtesz az információk hitelességéért, de nem vállal kötelezettséget ezeknek az információknak a frissességére és valódiságukra, illetve a valódiságukból vagy valótlanságukból keletkező károkért a csibeszkemagazin.hu weboldal szerkesztőjét, tulajdonosát és a vele kapcsolatban álló személyeket semmilyen felelősség nem terheli.

Adatkezelés

A weboldal látogatója annak megtekintésével elfogadja jelen Adatkezelési szabályzatot.
A Csibészke Magazin (csibeszkemagazin.hu) látogatóiról semmilyen adatot nem gyűjt, hírlevelet nem küld.
A látogatók által önkéntesen megadott, egyes cikkekhez való hozzászóláshoz kapcsolódó adatok (e-mail cím, név) valódiságát nem ellenőrzi.

Az oldalon található Google hirdetésekről

A Google adatkezelési műveletei kapcsán itt talál információkat:  Hogyan kezeli a Google az adatokat, amikor Ön a partnereink webhelyeit vagy alkalmazásait használja?

Az oldal tárhelyszolgáltatója: Tárhely.Eu Szolgáltató Kft.
Cégjegyzékszám: 01-09-909968
Központi email cím: support@tarhely.eu
Webhely: http://www.tarhely.eu

A felhasználók

A Csibészke magazin a felhasználókról semmilyen adatot nem gyűjt, nem továbbít, nem ad át harmadik személynek. Regisztráció nem engedélyezett.

A lap neve: Csibészke Magazin
Megjelenés ideje: 2013.
Üzemeltető: Bokori Zoltán ev.
Adószám: 68839404-1-28
Url: https://csibeszkemagazin.hu

e-mail: irokob.seo[@]gmail.com

MTI Hírfelhasználó
MTI Hírfelhasználó

Vélemény, hozzászólás?