Kapcsolat

A megjelenésre vonatkozó feltételekről érdeklődjön e-mailen, vagy az oldal alján található kapcsolati űrlapon keresztül!

Nézze meg Médiaajánlatunkat is!

Ha cikket, hírt küldene, vagy valamelyik, az oldalon megjelent hírhez van hozzáfűznivalója, vagy bármely más okból keresne, kérem használja az alábbi kapcsolati  űrlapot az üzenet küldéséhez, illetve

küldhet e-mailt az

címre.

5 Comments

 1. settenx2014-04-30

  Kérek értesítéseket az újdonságokról. Tetszik !!!

  1. Csibészke Magazin2014-04-30

   Kedves settenx!

   A Csibészke magazin újdonságairól a Facebookon (https://www.facebook.com/csibeszkemagazin) és a G+ oldalunkon (https://plus.google.com/+CsibeszkemagazinHu/) tájékozódhat!

   A nyitó oldalon a cikkek a megjelenés sorrendjében követik egymást, azaz a legfrissebb cikket találja legfelül, a kiemelt helyen.
   Köszönjük az érdeklődést!

   A szekesztők

 2. olasz magdi2014-06-02

  Tisztelt Szerkesztőség!
  A nők 40 éves korkedvezményes nyugdíjazásához szeretnék hozzászólni. Én is érintett vagyok 2012 óta vagyok nyugdíjas, mellette munkát vállalok. Eddig minden rendben lenne, de itt jön a csapda, amiről még senkit nem hallottam beszélni. A 40 éves jubileumi jutalom kifizetéséről van szó. Tudjuk hogy mint közalkalmazottnak 1.827 e Ft-ot lehet keresni egy évben. Az idén esedékes részemre a jubileumi jutalom amit meg is kaptam, de ezzel egyidejűleg a nyugdíjam folyósítása is megszűnt, mert ezzel az összeggel elértem az éves keretet. Ez azt jelenti, hogy vagy dolgozom tovább minimálbérért, vagy kilépek és se nyugdíj, se fizetés, akkor most hogy is van, nyugdíjas vagyok meg nem is, dolgozom is meg nem is minimálbérért? A jutalom és nyugdíj miért „mosódik” össze? Kész tények elé vagyok állítva, és még kiszolgáltatottabbá váltam. Erről megérne kicsit tájékozódni, mert sok ebben a bizonyos kedvezményben a csapda. Tőlem gyakorlatilag 7 havi nyugdíjat vettek el, miért is?
  Tisztelettel és köszönettel olaszmagdi@gmail.hu

 3. Frenkel Károly2016-04-21

  Tisztelt Magazin

  Nagyon kellemes lepett meg, hogy a magazinban találtam utalást a nyugdíjból történő levonásokról.
  1994.évi LIII, törvény
  Ez ügyben szeretnék tovább menni. Abszurdnak tartom, hogy a nyugdíj „emelések” ellenére a 28.500,. Ft-os maximum kifizetés nem emelkedik. Valami szervezetnek, de melyiknek vajon, illene kezdeményezni az összeg emelését. Segítenének abban, hogy kihez, mihez forduljak?

  1. Csibészke Magazin2016-04-22

   Kedves Károly!

   A legkézenfekvőbb forrás véleményünk szerint nyugdíj ügyben a Kormány és az Emberi Erőforrások Minisztériumának weboldala. Ezen az oldalon feltüntetett elérhetőségeken tudja feltenni kérdéseit: http://nyugdij.kormany.hu/kapcsolat

   Itt pedig részletes, letölthető összefoglalókat talál a nyugdíjjal kapcsolatos tudnivalókról: http://nyugdij.kormany.hu/hasznos-informaciok-nyugdijasoknak

Vélemény, hozzászólás?