2 különböző egyéniség esett ki az X-Faktorból

Az extrém kinézetű Erdős Viola búcsúzott az X-FaktortólA versenybe utólag visszahívott, visszafogottabb Bereznay Dániel és az extrém kinézetű Erdős Viola búcsúzott az X-Faktortól a harmadik élő showban. Ők ketten kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől, ám a tetőtől talpig tetovált lány még párbajozhatott a műsor végén azért, hogy benn maradjon a tehetségkutatóban. Nem sikerült…

A szombat esti show két legjobb, legszórakoztatóbb produkcióját két férfi énekes nyújtotta, ezeket a dalokat (Júlia nem akar a Földön járni, Álomarcú lány) kicsit lejjebb görgetve itt vissza is nézhetitek! Most azonban lássuk, hogy az X-Faktor 2017 harmadik élő showjában a nézők és a mentorok döntése alapján hogyan búcsúzott Bereznay Dániel és Erdős Viola!

Gáspár Laci és a versenyben maradt utolsó csapata

Az X-Faktor 2017 harmadik élő showját Kiss Ramóna szokásos táncos belépője után Gáspár Laci lelkesítő szavakkal indította, és biztatta az énekeseket, hogy ezen az estén kápráztassák el a nézőket és a mentorokat. A buzdítás pedig elérte a célját, mert Ricco és Claudia igazi party hangulattal indította a showt. Puskás Peti nagyon büszke volt, hiszen előző héten ő hangoztatta, hogy szeretne más stílusú dalt látni a duótól. Radics Gigi dicsérte a dal felépítését, Gáspár Laci pedig elégedett volt mentoráltjaival.

ByeAlex és a lányok

ByeAlex mentoráltjai, a lányok remekül teljesítettek a harmadik élő showban, ezért is lepte meg Erdős Viola kiesése, akinek produkciója után, mind a négy mentor állva tapsolt. Tóth Bettina különleges látványvilággal megspékelt produkciója, Gáspár Laci szerint olyan volt, mintha egy díjátadón lenne fellépő. ByeAlex pedig elérzékenyült, hiszen sok munka és küzdelem van a jól sikerült produkció mögött. Serena Rigacci ismét bizonyította, hogy tökéletes hangja van, bár Gáspár Laci szerint nem épült a dal és elmaradt a katarzis. ByeAlex elégedett volt, szerinte a lány kisujjból kirázta Céline Dion dalát.

Radics Gigi és a fiúk

Radics Gigi mentoráltjai, a fiúk, ezen a héten is bizonyítani szerettek volna. Bereznay Dániel produkciója nem győzte meg a mentorokat és a közönséget sem, mert neki kellett párbaj nélkül távoznia. Gulyás Roland egy romantikus dallal rukkolt elő. ByeAlex bevallotta, hogy egyik kedvence a fiú, de a lazaságot még tanulnia kell.

Gulyás Roland: Álomarcú lány (LGT)

Puskás Peti és a 25 év felettiek

Puskás Peti mentoráltjai, a 25 év felettiek sem okoztak csalódást. Abaházi Nagy Lívia csodálatos dívaként lépett színpadra, azonban a mentorok több érzelmet vártak volna tőle. Berta Dani saját keze által készített bőgővel érkezett, amit egy szekrényből rakott össze. ByeAlex szerint, a fiú produkciója lendületes volt és felpörgette a hangulatot. Gáspár Laci örült, hogy visszatért az a Dani, akit a válogatón láttak és eddig hiányoltak.

Berta Dániel: Júlia nem akar a földön járni (Napoleon Boulevard)

A beérkezett szavazatok alapján, elsőként Bereznay Dánielnek kellett búcsúznia az X-Faktortól. Erdős Viola és Abaházi Nagy Lívia párbaját követően a mentorok nem tudtak dönteni, szavazategyenlőség alakult ki, így a közönségre bízták, hogy ki essen ki az élő showból. A szavazatok alapján pedig Erdős Viola számára is véget ért a 2017-es X-Faktor.

Jövő héten, szombaton este tovább folytatódik a verseny az X-Faktor 2017 negyedik élő showjával.

Forrás: RTL Magyarország
Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top