A becsület ideje 1. évad 25. rész tartalma

Wladeket elkeseríti, hogy Kamilt elfogták és még a rádióállomást is elvesztette. Az a gyanúja, hogy valahol egy spicli van a rendszerben… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

A becsület ideje lengyel sorozat
Sorozat címe: A becsület ideje (Days of honor)
Műfaj: kalandfilm, történelmi
Évad: 1. Aktuális epizód: 25
Szereplők: Antoni Pawlicki, Jakub Weselowski, Jan Englert, Jan Wieczorkowski, Maja Ostaszewska
Premier az Duna TV műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. március 13., szerda, 21:35-kor

Tartalom

Az epizód címe: Szökés a mosodából

Wladeket elkeseríti, hogy Kamilt elfogták és még a rádióállomást is elvesztette. Az a gyanúja, hogy valahol egy spicli van a rendszerben.

Helena segíteni akar a nála bujkáló Wlodeknek és kivasalja az ingét, ám a címkét látva gyanút fog a férfit illetően. A mit sem sejtő Bronek közben beavatja Wlodeket a következő tervébe, amelynek célja, a szadista Rappke megbüntetése. Az áruló azonnal jelenti Rainernek a merénylet tervét, és Rappkét is figyelmezteti.

Rainer minden gond nélkül feláldozná Rappkét, ha ezzel eljutna a rég keresett ellenállókhoz. A csapat visszatér a Reichsbank-hadművelethez, melyre a Doktor is áldását adja. Janek útlevelet készít Moselnek, amivel Lena nem ért egyet, de nem tudja eltéríteni a fiút szándékától. Bronek nem adta fel a tervét, mindenáron ki akarja hozni Wandát a börtönből.(Eredeti hang digitálisan.)

Forrás: Duna TV

Scroll to top