A mi kis falunk 4. évad 1. rész tartalma

A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy lesz folytatása a romantikus szálnak… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

A mi kis falunk sorozat 4. évad
Sorozat címe: A mi kis falunk
Műfaj: vígjáték
Évad: 4. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Csuja Imre, Bata Éva, Schmied Zoltán, Szabó Győző, Lovas Rozi
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. augusztus 31., szombat, 20:00-kor

Tartalom

Az epizód címe: A szobordöntés

A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása.

A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg.

Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

Az első epizódban reggelre eltűnik Pajkaszeg jelképe, a híres kakaós briós szobor és bár hamar előkerül a csatornából, Stokira vár a feladat, hogy kiderítse, mi történt vele. A polgármester megbízza Erikát, hogy hozassa helyre minél hamarabb, mert közelegnek az önkormányzati választások és ő különben is az új álomháza tervezőjével találkozik a tóparton.

Teca és a pap az ominózus csók után a városba megy, hogy megoldást találjanak az őket kínzó problémára.

Forrás: RTL-Klub

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top