APB – A milliárdos körzet 1. évad 1. rész tartalma

Gedeon Reeves, a különc mérnök barátját megölik egy fegyveres rablás során. Gedeon elhatározza, elkapja a gyilkost… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

APB sorozat
Sorozat címe: APB – A milliárdos körzet (APB)
Műfaj: dráma, krimi
Évad: 1. Aktuális epizód: 1
Szereplők: Justin Kirk, Natalie Martinez, Taylor Handley, Caitlin Stasey, Ernie Hudson
Premier az TV2 műsorán.

Vetítés időpontja: 2018. október 9., kedd, 22:35-kor

Tartalom

Az epizód címe: Hard Reset

Az APB a New York Times magazin egy cikkjének inspirációjából született rendőrdráma. Tűzharcok, titkok és korrupció közepette a chicagói rendőrség koordinálhatatlanná válik. Gideon Reeves rejtélyes tech milliárdos, aki miután szemtanúja legjobb barátja meggyilkolásának, megvásárolja a gondokkal küszködő rendőr-kapitányságot.

Képtelen elfogadni, hogy a nyomozásban nincs előrelépés, és egyetlen vészhelyzetre sem képesek időben reagálni, így a legmodernebb eszközökkel próbálja megreformálni a rendőrök által elkövetett fegyveres harcban és a felderítetlen ügyekben nyakig levő 13. körzetet. Az ügyben segítségére lesz Theresa Murphy ambiciózus zsaru és egy képzett technikai tiszt, Ada Hamilton is. A kihívás azonban nagy, hiszen a keményfejű veteránokat nem könnyű rávenni a változásra. Kérdés, hogy együttes erővel képesek-e talpra állítani a káosz uralta egységet, és egy igazi 21. századi erődöt építeni belőle.

Gedeon Reeves, a különc mérnök barátját megölik egy fegyveres rablás során. Gedeon elhatározza, elkapja a gyilkost, ehhez megvásárolja a körzeti rendőrséget és saját találmányaival megreformálja az őrs mindennapjait…

Forrás: TV2

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top