Az én kis családom 1. évad 24. rész tartalma

Shükran összehívja a családot vacsorára, ahol bejelenti, hogy újra férjhez megy a jelenlegi barátjához, és ebből adódóan Fikritől elválik… Olvasd tovább a sorozat aktuális epizódjának tartalmát a kép alatt! Korhatár: 12.

Az én kis családom sorozat tartalma
Sorozat címe: Az én kis családom (Bizim Hikaye – Our Story)
Műfaj: romantikus, szappanopera
Évad: 1. Aktuális epizód: 24
Szereplők: Hazal Kaya, Burak Deniz, Nesrin Cavadzade, Reha Özcan, Yagiz Can Konyali
Premier az RTL-Klub műsorán.

Vetítés időpontja: 2019. december 12., csütörtök, 16:00-kor

24. rész tartalma

Shükran összehívja a családot vacsorára, ahol bejelenti, hogy újra férjhez megy a jelenlegi barátjához, és ebből adódóan Fikritől elválik. A férfit ez eléggé kiborítja. Bánatában Seymához menekül. Ahol Hashim Seyma férje épp Mujde leendő kérőjét és annak szüleit látja vendégül. Ez az összejövetel is botrányba fullad. Mujde tesz róla, hogy a vendégek és jövendőbelije ne higgyék olyan jó kislánynak, mint előzőleg beállították.

Cemil őrizetbe veszi Barist, miután a fiú nem tűnt el, ahogy arra a rendőr felszólította. A kihallgatása után viszont azzal szembesül, hogy a Baris elleni bizonyítékok eltűnnek a rendőrautójából. Így kénytelen őt elengedni. Mindez Filiz előtt zajlik, és bár Cemil Baris bűnös mivoltjáról nem tudja őt meggyőzni, azzal a lány is szembesül, hogy Baris eltitkolta a valódi nevét, amit számon is kér tőle…

Forrás: RTL-Klub


A hazai tévécsatornákon bemutatott török sorozatok listája a linkre kattintva érhető el! A lista folyamatosan bővül!

Ha tetszik, jelezd nekünk:

Scroll to top